![]() |
dziwny bug po wczorajszym update ( to nie jest FAKE)
http://img6.photobucket.com/albums/v...4/100_fist.jpg
TO NIE JEST FAKE< NA SETIO BYLO NA PISANE 100 !! tak, dzisaj jusz nie mam 100 tylko normalny 24 ;/ to był poprostu jakis BUg, ale kto b nie kciał miec taegiho BUga np z m levelem, bug distansem :D |
hmmm...ciekawe :) nie wiem czemu tak sie stalo, ale wyglada podejzanie, probowales sprawdzic swoja sile piesci?
|
No wlasnie ... prubowales sie z kims na piasteczki zmierzyc ?? :> Boshe jak bym dostal 100 m lvl na 1 dzien to HoHoHoHoHo...... odrazu na demony mimo ze mam 32 lvl ;p
|
HEHEH fajnie to wygląda, niewygląda to na jakiś fotomontaż ale lepiej jak by dali tobie 100 dista albo 100 sworda wtedy byś mógł powalic :P
|
nom,m pruboałem :P, ale bez rezultatu, prawdopodobnie to był tylko jkaus graficzny BUG, i powtarazm jeszcze raz to nie jest FAKE
|
obawiam sie ze z 100 skillem fista nie wiele mozna zdzialac, ja mam 42 skill i leje nawet ghoula ale chwilke to trwa
|
hehe jak zwykle po updacie :) ale fajnie że byleś na tyle mądry żeby zrobić ss'a i dać go na forum :D (ja bym sie zaczął zastanawiać sam i zanim bym się skapnął, że mogę to dać na forum żeby przedyskutować z innymi to bym miał juz z powrotem moje 11 :D )
|
Nieżle...zabiłeś coś w tedy...i czym prędzej zgłoś to cipom....
|
CIPy mogli dać Test Servera. Nie dali to teraz mają bugi.
FAjnie by było jakby mi dali 100 dista< żeby zostalo na stale :D |
Cytuj:
|
Ale ze swordem, shieldingiem, czy mlvlem to każdy by chciał (wyjątek - Smoked). Gorzej by było, gdybyś dostał 100 expa!
|
hyhy...nie ładnie używać tibi gg...może nie wiesz ale za to można dosteć bana...
|
Hmmm...dziwne. Fotomontaż to raczej nie jest. Pewnie jakiś błąd. Aha...ładnie jest tak oszukiwać...tibię gg się ma włączoną...hehe. 8)
|
Nie wiem czy jest "odpalona" tibia gg ale to raczej przez nią. Wstydził byś się używać takiego czegoś z takim eq. A bug jak to bug. Nieszkodliwy (18exp) :D
|
Hehe, czyli to prawda.
Kolega mówił, że miał 225 fista, ale potem minęło. Teraz mu wierzę. |
WOW!
Tez tak chce! jak bym mial 100 sworda to odrazu ide na skolo z dl :] Dzis rano zobaczylem tez Bug ale na Tibia.com (TO nie Foto~) http://www.gdynia.mm.pl/~graban/tibi...091830-71).jpg (zwruc uwage na liczbe osób on line) |
Hehe zostawie to bez komentarza
Ale tyle osob online to niebylo by gdzie exepowac to jakas sciema D::D |
Nieładnie używać tibii GG. Ale ten distance to ci wierze ja kiedyś wlogowałem się do tibii (na test servie) inna postacia ale sie ucieszylem gdy mialem 36 lvl. :]
|
Nie najgorzej :]
|
Interesujonce probowales kogos walnac z piesc...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:18. |