![]() |
Vampirki
No więc tak: czy podołam solo na vampirze (jednym)[hmm+garlic neck+mana shield]? moj char to: 31(37mlvl) master sorc
|
Podolasz:D
|
po ile srednio bedzie mnie bil ?? duzo hmm bedzie schodzic na jednego?
|
To za ile będzie cie bił zależy od zbroi jaką nosisz. Oprócz zwykłych uderzeń będzie wysysał życie i paraliżował. Obrażenia za ponad 100 to normalka.
|
Ech... Uważaj na niego bo zapierniczy się szybciej niż ty jego i tylko będzie: Let me kiss your neck!
Yeb Yeb Yeb Yeb You are death. Jak masz lagi to nawet nie myśl o nim ;-) Jak nie masz to idziesz na własną odpowiedzialność |
Na single spawnie bardzo łatwo rozwalić vampira z fire bomby - schodzisz, szybko bomba prosto w niego i odrazu wracasz, tak, żeby stał ciągle na środku bomby. Potem tylko czekasz na expa (możesz w międzyczasie bić bh&ghoule). Niestety to trochę wolny sposób, ale nie stracisz hp na vampku :))
|
@Androj
wampir wybiegnie tam z fire bomby... chyba ze obrzucisz to pomieszczenie cale w ogniu |
Cytuj:
|
@Ozzie
Jeśli wyjdziesz odpowiednio szybko to nie wybiegnie. Wiem, bo sam tam huntowałem w taki sposób. @dzg Garlic tylko zmniejsza obrażenia od life draina. |
To miałem na myśli, więcz garlic. neck. by mi po 100 bil?
|
Cytuj:
Cambo vampira to ~250 - czyli nie potrzebujesz mana shield. Na single spawn nigdy nie widzialem sorca samego polujacego (na Secura), jak juz cos to zwykle sa tam rycki 45+ lvl. Ale na single spawn exp glownie zarabia sie na potworkach po drodze do vampira, jak chcesz expic na vampirach to lepiej z blokerem do Vamp Hell. |
ok, dzieki za rady.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:07. |