![]() |
Demony Furora (Nice LOOT)
Wybralismy sie z kolegami na Demony.
To był mój pierwszy demon hunt. Życze miłego oglądania. http://rapidshare.de/files/4616962/demki.rec.html |
Zaje*** filmik ;) Loot po prostu cudowny, początek i końcówka są najlepsze. Dla takich chwil warto grać. Gratz gratz gratz dla tych panów ^^
Pozdro -> Feradrey :) |
Too many users downloading right now. Please try again later or get a PREMIUM-Account
Ruszyc sie!Kazdy chce ogladnac ;s |
"Nice Loot" malo powiedziane :] Wielkie Gratzzzzzz
|
fajnie oglądać panów z furory w akcji szczególnie że też na furorze gram ale Big GRATZ lootu i wogle super filmik
|
No nieźle jak na pierwszy raz :) Gratulacje.
|
:d
Zazwyczaj nie ściągam filmów powyżej 3-4 mb ale dla was zrobie wyjątek ;) .
Mam nadzieje że będzie warto. Filmik Naprawde długi. Bardzo dobry loot :D gratz chlopaki. |
Filmik za***isty! Gz lootu ziom. Takie cos z pierwszego demona!! GZ!
|
O boze -.-
|
Chaos ***ana ****o :<
|
@Chaos: Teraz tylko czekac jak zrostaniesz zbesztany za zdrazdenie lootu.
EDIT: Juz za pozno ;) |
Cytuj:
|
n/c u Ciebie to normalka rar itemy :P
|
Thx chłopaki za pochlebne posty, prawdopodobne, iż znów pójdziemy na demony w piątek ;]
Thx and GL ur Kerston p.s. strasznie mnie wkurzalo ze nie mialem explo na hero -.-' |
Cytuj:
|
Hail Rousen and Lacco =)
Dla reszty ekipy tez gz =) E-plate wisi w powietrzu juz ? =D |
Cytuj:
NIe zdrdzaj nigdy loot kur*a mac ja pier*ole i juz po przyjmnosci z oglądania filmu grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!! |
Cytuj:
|
qrwaaa no i teraz nie ma wogole sensu scigac ......
proponuje dawac upomnienie/bana za lootspoiling |
Popieram pana wyżej... Pierdziel wydupczany zdradzil loota i ju moge sobie filmik darować X( (pierdziel wydupczany nie jest przekleństwem a jeżeli nawet to nie będe cenzurowal tego (ty wyjątkowo cenzura :D)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:08. |