![]() |
Fibula
Chciałbym sie wybrać na Fibule tym podziemnym przejściem ale nie wiem co tam jest ani nie wiem co jest na Fibuli. Za wszystkie odpowiedzi WIELKIE dziex.
|
szukaj........i kliknij w link w moim podpisie. Cichy dodał właśnie film z Fibuli
|
właśnie expie na fibuli moim 16 sorcem... Jest tam
po pierwsze: Duuuuużo Rotwormow Po drugie: (chyba) 3 dsy po trzecie: Quest dla lev 50 + po czwarte: Sporo beholderow |
A te rotwormy w poziemiach ?? I czy jak tak to w podziemiach tylko rotwormy?? Bo z resztą potworów nie chce sie spotkać :D
|
@UP
-Rotwormy sa w podziemiach jest ich tam rzeczywiscie sporo, respia sie tam tez okolo 3-4 ds'ow. Moga one narobic troche "zamieszania" -Na poziomie z rotami sa jescze Orki, niepamietam zadobrze ale nic silniejszego od Warriora z rodziny Orkow nie powinienes spotkac :) -Pozniej jes TP do questa; -Jest jescze jedno pomieszczenie z Beholderami,Ds'ami...i czyms innym ?? |
Jest jeszcze jaskinia z dl'ami i dragami..Przez przypadek mozna na nia trafić ale bez obaw, przy wejściu jeszcze nic nie wyskoczy. Jaskinia jest jeśli dobrze pamietam na południu.
|
Cytuj:
:confused: ,ale moze po Update sie cos zmienilo ;) |
no tak... mino też są. Wszystko to jest na filmie Cichego, więc warto zobaczyć :)
|
Na powierzchni jest dosc duzo wilkow :P i z 1 miejscu (na fibule innego nie znam) sa 3 raty :]
PS. aby dostac sie na te rotwormy musisz kupic klucz kosztuje 800gp ja sie ta mboje chodzic ze wzgledu na dsy i pewnych ludzi ktorzy se tam pk'uja :/ (ale to na moim swiecie) |
Ja na fibuli expie... Na powierzchni są wolfy i w jednym pomieszczeniu chikeny :p Podziemią odrazu na wstepie znajdziemy 3 poision spidery... jak zejdziemy w dol po schodach znajdziemy sie w glownym pomieszczeniu... B) na lewo po zejsciu jest mnóstwooooo rotów ( w tym pomieszczeniu jest resp 3 ds'ow... latwo uciec i zabic). W pomieszczeniu u gory jak wejdziemy sa orci(tylko zwykle). Jak pojdziemy na prawo jest wejscie na quest(+50lvl). Jak pójdziemy na dol zobaczymy zejscie na dół respią się tam ok. 8-9 beho( w różnych miejscach) i 2 ds'y w tym samym miejscu ,i troche szkieletów różnie rozstawionych... To Tyle o FIBULI!!! ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:09. |