![]() |
Ip banished -.-
Szukam pomocy może ktoś mnie odwiedzie od tego pomysłu..
<pobicia administratora sieci> Więc chodzi o to że mam ◘◘ip banished◘◘ Zawsze na jakis czas tylko miałem ip blocked to 30 minuts cos takiego a teraz od 2 dni ip banished tyle co sobie pograłem ...a nikt w bloku nie ma bana itp. A każdy ma ip banished. Tylko jeden kolega ma normalnie bo ma ip wyodrębnione.. Więc dzwonie do administratora i on mowi ze 10 zeta na miech za wyodrebienie ip...jest jakiś inny trick aby nie błacić tej dychy ...Tylko nie mieć ip banished .. |
nie ma... i to nie jest wina administratora tylko kretyna ktory oszukiwal.
edit: znaczy jest ale za duzo tlumaczenia. |
Cytuj:
|
Czy ta dycha to tak dużo? :| Za zew IP tez place dodatkowa dyche miesiecznie i nie przeszkadza mi to a problemow nie mam z netem juz zadnych... to jest przydatne ;]
|
Cytuj:
|
Nie da się.. z czego masz internet, ja też z Bełchatowa. Jeśli z Dolsatu to takie IP powinni zrobic Ci za darmo. Nie wiem jak z Vectra i KRJ. Co do Dolsatu jestem pewnien 100%, bo nie dawno o takie IP prosiłem. :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Facet, tak bardzo dobija cię fakt, że dopłacisz DZIESIĘĆ ZŁOTYCH na miesiąc? U mnie taka "usługa" kosztuje trzydzieści złotych bonusu do miesięcznego rachunku za internet. Ciesz się, że masz za dziesiątaka. Dopłacisz - dostajesz. Nie kombinuj jak koń pod górę, żeby tylko nie dać zarobić innym i żeby jak najwięcej kasiorki dla samego siebie na paccusia uciułać. Blah. |
Ja tak samo mam z Dolsatu i nie narzekam na jakie kolwiek dodatkowe koszty. Ale kiedyś BEZ mojej wiedzy przyszedł facet z Dolsatu żeby zrobił neta od nowa (rok temu) bo nie dość że był nawalony virusami to musiałem formata zrobić. I tak oto do tej pory nie wiem jak instalować neta na Win98. I musze używać XP. A wracając do instalacji, kolo podobno powiedział tak: że co następna instalacja neta będzie sie płaciło dodatkowo 10 zeta. Czujecie pawiana? I jeszcze w Dolsacie powiedzieli że za używanie KAMERKI INTERNETOWEJ do rachunku dodatkowo 10 zeta. ****a przecież to jest zdzierstwo nie z tej ziemi. Wole już kupić kamerke internetową tylko dla kręcenia filmów. Omfg... są teraz czasy kiedy w tym państwie obowiązują wszystkie chwyty dozwolone. Ale bez przesady.
|
Cytuj:
|
Mam 2 providerow czyli to co mam teraz czyli shit vectra i neostrade...ale neostrady nie chce bo mam umowe z vectrom na 2 lata
Myślałem że mi ktoś na tym forum pomoże ale nie to nie ... |
@up
Przecież każdy pomógł Ci jak można ! Nie da się mieć takiego IP bez żadnych opłat. Wszytko zależy od Twojego providera. Nic za darmo w Tym kraju, chyba, że kopa w dupe. Z tego co wiem ani Vetrca, ani Dolsat oraz KRJ, Monitorek, nie żądaja popisywania umów na jakiś okres czasu. Chcesz to płac, nie to nie. Chyba, że sie w Vectra coś zmieniło, lecz nie sądze. |
Człowieku, ile ty masz lat? Myślisz że ta sie to jakoś obejść? Że my jesteśmy pół-bogami i zrobimy wszystko co chcesz?
Masz zasady: 10 zł za zewnętrzny IP. I co, teraz chciałoby się albo oszukać administratora, albo w ogóle olać regulamin? I niby z jakiej racji? Na polityków to każdy by naskakiwał, ale samemu już trudniej być uczciwym, co? |
Zrywasz umowe z Vectra idziesz do Dolsatu podłaczenie za zeta i zewnentrzne IP za free! Wiem bo przed chwilą dzwoniłem, proste. Vectra śmierdzi na całej lini, nawet pożadnej kablówki nie mają.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up:
Tak, to rzecywiście pomoże. Przez jakieś 10 minut póki znów ktoś nie zarobi bana. A potem znów dzwonić do telekompromnitacji ? Czemu nie... |
Cytuj:
|
Lol. Gościu chce, żeby ktoś mu napisał czy da się wyodrębnić IP, a nie żeby każdy sapał, że dyszka to mało (...) Taka jest prawda, że powinni albo za tą usługę doliczać od razu do abonamentu te 10zł i nie byłoby zamieszania, albo niech to za free robią >.< X(
W moim mieście nie ma takich problemów. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:07. |