Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Spike Sword Qest (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=4897)

Raul 21-04-2004 20:05

Spike Sword Qest

Niestety nie ma zdjęć z walki. Było tam istne piekło. Było nas tam 8. Fire Devile strzelały na wszystkie strony. Ledwo co przeżyłem dzięki pomocy Gluga, który dał mi 2 UHy. Jeden z nas zginął - Petersaber. :(
Skład:
Deejeybase 31lvl Master Sorcerer - lider naszej gildii.
Gietol 25lvl Master Sorcerer - autor zdjęć.
Glug 44lvl Knight - najwyższy level w gildii. Wszystkie FD strzelały w niego ale przeżył.
Angren 16lvl Sorcerer - mój kumpel, który na wyprawę załapał się w ostatniej chwilii. Był bardzo blisko śmierci.
Raulmadryt 27lvl Knight - ja :] .
Petersaber 23lvl Druid - walczył bardzo dzielnie niestety Invisibility skończyło mu się w złym momencie. Niech spoczywa w pokoju. :(
Meistic 45lvl Paladin - przewodnik zabił sporo FD.
Limijo 33lvl Paladin - przewodniczka.
Oczywiście wszyscy są Polakami. Wszyscy walczyli bardzo dzielnie.
Zdjęcia po Qeście:

http://www.members.lycos.co.uk/plupl...ike Sword2.jpg

http://www.members.lycos.co.uk/plupl...ike Sword1.jpg

Większość z was w to nie uwierzy ale Spike Sworda sprzedałem od razu jakiemuś kolesiowi za 10k. Tak jak mówiłem większość z was nie uwierzy, ale to prawda:

http://www.members.lycos.co.uk/plupl...loader/lol.jpg

Ra'Virr 21-04-2004 20:12

Fajne screeny! Tylko szkoda, że nie ma zdjęć z walki. Mam jeszcze pytanie, a mianowicie czy gracie na Julerze bo chyba widziałem już tych gostków?

Yo Ming Sou 21-04-2004 20:12

A szkoda ze nie ma fotek z akcji bo wlasnie chce sie na niego wybrac z kolego z gildii :(
Raul jesli nie bedziesz miał nic przeciwko temu to ja zamieszcze fotki z questa ok?

Mr Logest 21-04-2004 20:13

no ladnie nazbieraliście wykałaczek,
gratz,

duzo uh poszło z dymem?

Rincewind 21-04-2004 20:14

nie przesadzaj raul zolte zycia to nie jest bardzo blisko smierci X(
a co do tego "wszyscy walczyli bardzo dzielnie" to najdzielniej moim zdaniem walczyli Gietol, deejeybase, petersaber i Meistic
@Ra'Virr
tak jestesmy z Julery :] ( mi tez sie wydaje ze cie gdzies widzialem)

Gimlos 21-04-2004 20:23

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Yo Ming Sou
A szkoda ze nie ma fotek z akcji bo wlasnie chce sie na niego wybrac z kolego z gildii :(
wlasnie ;)

powiem szczerze ze screeny mi sie nie podobaja, bo samo zdjecie lootu ciekawe nie jest :P

Mroczuœpl 21-04-2004 20:34

Nie no loocik super ale pech że nie udalo wam sie pokazać tej zacietej walki :( wtedy to by byly fajne ss-y :D

Adrian007 21-04-2004 21:04

Dlaczego mnie nikt o quescie nie poinormował tez bym z wami poszedł X(

gietol Julera 21-04-2004 21:06

:)

no wiec wiem az tak bylem zajety nawalaniem ze zapomnialem o ss :D dopiero na koniec sie mi przypomnialo:)

quest calkiem fajny :D szkoda ze tam nieposzla cala nasza glidia bo kazdy by dostal taki mieczyk :) hehe

Cytuj:

Fajne screeny! Tylko szkoda, że nie ma zdjęć z walki. Mam jeszcze pytanie, a mianowicie czy gracie na Julerze bo chyba widziałem już tych gostków?
no tak my z juery :D masz wyzszy lv niz 25 wstap do nas zapraszamy :) na nastepnych gropowych questach obiecuje ze bea ss z walki:D

Yo Ming Sou 21-04-2004 21:10

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez gimli syn gloina
Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Yo Ming Sou
wlasnie ;)

powiem szczerze ze screeny mi sie nie podobaja, bo samo zdjecie lootu ciekawe nie jest :P
Gimli tylko czapke nie widke potrzebujemy i skoczymy razem :):)

Karwa 21-04-2004 21:12

zrobiliscie 1 quest na spike sworda to teraz pora na drugi ze spikiem ^^

gietol Julera 21-04-2004 21:20

?

a jest jeszcze jakis inny? bo chcemy isc na jakis nie zabardzo skomplikowany cos takiego jak to :D ale niemamy pomyslu na jaki :) wiec jak ktos ma to na gg niech pisze 3162521:)

Bobercjusz 21-04-2004 22:41

Ja wchodzę i czytam opis:
Trudno było bo fire devile strzelały. Więc cały zadowolony że wreszcie jakaś akcja a tu tylko loot. Rozczarowałem się strasznie ;(
Dawajcie więcej fotek z akcji!!!

Petersaber 22-04-2004 08:38

ludzie!(do tych którzy chca walki) sami pójdzcie na tego questa i zobaczymy czy tez bedziecie robic foty z walki!
strzelalo do nas w pewnym momencie kilkanascie FD!!!!!!!!!!!

wjskatecrew 22-04-2004 09:36

trudny ten quest ?? bo screenow nie widze ale podejzewam ze trudny. ile fd tam jest tak na oko??

Avanti Sorcerrer 22-04-2004 09:38

;D

HeHe jak mi sie zbierze na screany to wkleje screan z questa na draconi :> bardzo ladne ss'ki quest jest latwy i rpzyjemny 3 niewdiki po sprawie :P

shch0ta 22-04-2004 17:46

hehe ss'y takie sobie bo nie ma walki ;/ lae oprócz tego to spox :) najbardziej mnie zdziwiło, iż patrze na temat : spike sword quest" no to myśle : ee spike sword jest cienki więc pewnie jakiś nób (sorry raul i wszyscy co tam byli :D możecie być pewni, iż teraz juz tak nie myśle :) )zrobił tego questa i teraz chce się pochwalić przed wszystkimi ... wchodze a tu pisze: "walilo w nas tyle fd, że nie mieliśmy czasu na robienie ss'ów" no to ja myśle : o kurde!!! to musiała byc jatka !!! to nie mógłbyć żaden nób tylko raczej grupa niezłych kolesi. Dalej czytam: było nas 8" hehe :) wogóle to mnie dziwi: jakim cudem sprzedałeś spike sword'a za 10k ??? przecierz za tyle chodzi fs :D

Raul 22-04-2004 18:03

To było tak: Wracam zadowolony po qeście do depo wykładam Spike Sworda na skrzynke. A tu jakiś koleś od razu pisze "I buy 10k.", więc ja bez zastanowienia odrazu Trade i mam 10k lol. A później ten gość pisze, że to nie jego char. ;)
Ja sobie zadowolony poszedłem dalej.

medevial 22-04-2004 21:20

Jakieś dziwne te spike swordy ... Na queściee są tylko 3 ... :]
Kłamczchy :rolleyes:

Raul 22-04-2004 21:24

Medevial o co ty nas possądzasz???
I o co ci chodzi, że na qeście są tylko 3.
Nie rozumiem Ciebie. Jeśli uważasz, że to fake to troszke dziwny jesteś. Spike Swordów zawsze będzie tyle ilu ludzi na wyprawie i tak na każdym qeście.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:22.