![]() |
z ostatniej chwili.. n00bdarmocha na dan00bii
czy wam sie też zdarza widziec tą żenadę?
http://www.stn.cm-uj.krakow.pl/tibia/n00bdarmocha.JPG explaining... koles postanowil rozdać torche equi... |
Hehe niezle sepy sie rzucily chociaz moja postac tez sie tam znaazla niewiem skad to chyab nie ja gralem heheh :D:D
|
Hmmmmmm Pchają się jak psy do jedzenia. :D Spoko zdjęcie.
|
nawet fajne zdjęcie a cała ta banda to debile...:P
|
Nie no poprostu no nie wiem...
Brak mi słów.. A to "Tell me who's your daddy" to już wogóle... |
zalosne nooby sa na tym zdjeciu oprocz polakow(nasi ida po latwiznie) :D
|
Zucili siędo tego jakby w masarni rozdawano darmową kiełbase 8) a tak wogule to co tam rozdawali :D
|
Najlepsza akcja jest, jak sie wychodzi kolo depo i rozrzuca eq, a potem "niechcacy" walnac z UE i ojjjj... jaka szkoda, tyle trupow :]
|
Fajnie jak rozdają coś ... sam bym wzioł, można potem sprzedać, ale zgadzam się z marred'em ... np. w carlin jak wyżucają loota itp. to potem ofiary są ;>
|
Cytuj:
Pierdolisz takie farmazony i myślisz że komuś zaimponujesz?? |
ehhhhh ludzie po prostu mają słaby equip i nie trzeba się do nich rzucać. to jeszcze bardziej potwierdza że cieżko jest na początku. Ale cóz każdy powinien radzić sobie sam.
|
błeh ale żenada .. ale niestety tak rzeczywiście jest na serverach ..wogule to spox ss bye :))
|
|
@up
Naprawde szczere gratulacje, ale po co bump'owac temat z przed ponad 2 lat? |
co autor mial na mysli ?
|
Bez kitu zal... takie odkopy powinny byc karalne...
A wogle rzeby pochwalic sie zdjeciem (mowie o tym z noobami w dp) nie trzeba zakladac nowego tematu ;/ |
LooL
Ziomek pewnie chciał sprawdzić czy umie wstawić zdjęcia... Pewnie pomyślał 'oO to stary temat nikt się nie z skapnie, ze to próba...' ale nie widział że nowy post = 1 Strona..
Ps. Jest temat testowy.. |
Stary mogłeś lepiej nowy temat zrobić a nie odkopywać topic z ok. 2 lat Archeolog tyle
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33. |