![]() |
Czerwone Smoczyce :)
|
Gratz Lootu :] :D
|
Gratz loot i bardzo fajne screeny :] szkoda ze ja jeszcze nie moge chodzic na Dragon Lordy =] No ale jush niedlugo.... Drzyjcie DLy !:D
|
No ładne ssy tylko szkoda ze tak malo. Mogles zamiescic screen z hitami jakie walisz w dl z sd! Ale loot bomba :P GRATZ! DSM wypadl odrazu z pierwszego dl?
|
y0y0 DNA niewiem czy mnie pamiętasz(Valgas) i czy pamiętasz "Ande" :D
Masz odemnie big gratz. Ana teraz gra na titani i tez czeka na takiego lucika :) |
Gratz zsolowaNIA DLa. Ale miales szczescie pierwszy dl i od razu DSM ci wypadlo. Masz zaje..... szczescie.
|
Ale fart!
Ja z kolegami zabilem juz ponad 70-80 i nic -.- najlepsze co bylo to Golden mug :/ |
Gratz lootu :D szkoda żę jeszcze nie moge chodzić na DLy :(
|
Farta miałeś i tyle...:|
|
... ql tylko tyle ql
|
Chciabym chociaż draga lekką ręką zabijać ;/ a nie idzie mi to łatwo :( Ale spox trenuje 70 distance ;]
|
No duze gratz :] Zsolowac DL'a to jest cos :)) Sam niedlugo to planuje ale jeszcze pare mlvl'i i wpadne do veno skopac pare czerwonych tylkow :P... Moj koles tez mial takie szczescie zsolowal 1 DL'a w zyciu a DSM :D
Zycze powodzenia w kolejnych DL huntach... ;) |
Dzieki wszystkim.. tak to byl moj 1 DL solowany :)
Jeszcze zabilem 2... no ale tylko grzybek .. hehe no i pozniej dobilismy 3 z kolesiami dla fanu Valgas pamietam pamietam... Pozdro odemnie i "Ande" tesh :) Podaj mi nicka jaki mash na Titanii :) 8) |
Niezlo lootz...kiedys tez mi wypadnie DSM alr to kiedys:D
|
|
Bla bla bla bla
8) |
gratz loota screeny tez nie najgorsze ale co do zsolowania dl'a to....
tutaj nie ma co gratzowac, sam zsoluje spokojnie 2 dl'e na raz :P |
fajne foty no i niezły loot :)) gratz 8)
|
Wypaśne życze dalszego szczęścia 8o
|
GRATZ SS :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:11. |