![]() |
GS Hunt na Pandorii
Calkiem miły gs hunt! Słaby loot ale za to jakie wrażenia:D Obejrzyjcie! Ja jestem w roli Budawsa ale film krecil Master Knight Warzyw:P Zapraszam do obejżenia:D Najlepszy GS był na końcu (Pożałowanie Uhów) A tylko dlatego że ja odszedłem... Zapraszam do obejrzenia!
Link: http://rapidshare.de/files/4687806/gsy_ziomki.rec.html Edit: Zapomniałem dodać: W huncie uczestniczą wszystkie vokacje:P |
Powiem tak : Loot beznadziejny to co mialeś w przy sobie jeżeli wypadlo z gs'a to GZ a jak nie to loot nadal jest dnem (oglądalem na full speed i nie zauważylem czy ten _I_E _I__ (samogloski podane :P) wypadl z gs'a :/) Jedyna ciekawe co wym wypadlo i tak nie zwraca kosztów wyprawy -> mialiście strasznego pecha bo nawet kasy nie lecialo z tych gs'ów :(
|
Dzieki za szczerosc masz oczywiscie racje... malo kasy i tylko p arm i brass leg X(
|
Nom loocik beznadziejny, ale filmik całkiem całkiem :)
|
Jezcze się spytam czy ten time ring wypadl z gs'a czy mialeś go przy sobie??? I jeszcze czy specjalnie wcisneliście tam tego scouta??? (i czemu scouta a nie mino archera?!?!)
Down : no wiesz w końcu to jego film ^^ |
Cytuj:
eh... dzieki ze zdradziles loota :// |
Po 1.: Ja jestem Budaws:P
Po 2.: Time ring jest z Elf Fortres Quest:D A Po 3.: To to był mój first GS Hunt:) |
film taki sobie... loot normalny...
off: Hopek, zmień avatar, ten mnie dobija :P |
Bueheheh filmik fajny tym bardziej że znam wszystkich Master popracuj nad skillami a zresztą powiem ci to jak będziesz w grze :P
Ps:to ja Kasgandar ;D |
Tak myślalem że ten time ring to nie z gs'a :)bo wszystcy by mówili że loocik dopisal a tak nie bylo :P A moza tym to nieźle jak na 1st gs hunt :) knightem to na gs'ach nie pohuncisz ale za to pallkiem z hastem i bohami to nawet oplacalne jest :)
|
Dzieki za opinie...:D
Wstawiłem ten film tylko dlatego ze byl to moj 1st Gs Hunt i dlatego ze zawsze balem sie Gsow gdyz resida mam w veno a wiecie jak to jest jak zluruja wam GSa pod schodki (znaczy przed updatem):( X( |
:)
Filmik nakrecliem ja czyli bloker. Powiem tyle... loot (lol) nic z tego :p . Zabawa super. Wniosek - przyjemna strata UH.
Pozdro dla ziomkow B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:17. |