![]() |
13lvl na smoka !!!!! :]
Yo to mój pierwszy filmik więc nie śmiać sie ... :p
Oto link: http://rapidshare.de/files/4693889/smoki.rec.html Prosze o komenty !!!! :) |
bez sensu..bloker do dupy....cały czas z f wave obrywał, a ty razem z nim -.-
|
Wiele to ty nie zrobiłeś tylko stałeś z daleka i waliłeś z hmm :P mogłeś się ustawić tak by z fire wave nie oberwać a bloker był do dupy.
|
szczerze mówiąc nie wierzyłem w ciebie ale jakoś tam z bulami i redami zwycięrzyłeś , jak na pierwszy filmik GZ ;)
|
Szkoda czasu na ten film ... nastepnym razem powiedz blokerowi zeby stal na ukos a nie twarza do draga bo jak mu walnie kombosa to sie uhnac nie zdazy -.^
|
o boshe 2 nooby na smoku lol
|
mm kiedyś zamieszczałem filmik kolegi, jak solował smoka na 7 lvlu...
|
pytanie
wiece moze jak otworzyc ten film jestem poczatkujacym w tym dziale i chcialbym wiedziec jak otworzyc ten film plx powiedzcie.
|
@up
TibiCAM. Szukaj. |
LOL, ale sie usmialem hehehe, w pewnym momencie na 5 hp zostales, chyba by ci mniej uhow poszlo jakbys blokowal tego draga bo fajnie z serpenta wymiatales
btw. ROTFL :P |
BUAHAHAHAHA co to za knight, ma 29 lv i nie umie draga bloczyc, ale zes odwalil z tymi 5-cioma hp :D
GRATZ zabicia smoka ;) |
Cytuj:
|
Ale masz skille :/ Do tego jak można kupywac runki ze sklepu? :l 4.4k poszło na 19 uhów i 8 hmmków. :/
Ps. Stara tibia cam działa pod 7.5 :P tyle że nie odtwarza filmów nagranych na 7.41 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:57. |