![]() |
Mój pierwszy raz.... =D
Witam wszystkich i chce sie pochwalic moja próba zabicia trolla (udana) xD
1. Radze niesciagac ludziom o slabych nerwach bo grozi to zawalem. Jesli masz mocne nerwy kliknij tu !! 2. A tutaj calkowicie hardcorowa dawka emocji =D Tak jak ktos tam poprosil >Mój pierwszy rat< ;] 3. Tu ujawnie moje sposoby na zabijanie takichdobrych potworów jakim sa cycki xDD Cycki Tak mam 18 lat i chce obejzec ten filmik akcji ;] |
^.-
cuz za emocje xDxDxDxDxD
|
Aż strach obejrzeć toż to trol!
|
Omfg Omfg Omfg załamałeś mie takim filmem xD GrarZzZzZz zabicia tego trudnego potwora lol ;pp
|
Niesamowity, wspanily, cudowny. W calym moim zyciu nie widzialem takiego wspanialego i porywajacego filmiku. Do tego ogromna dawka humoru w nim dodaje niesamowitego klimatu. Gzzz Trola! (Hail All Trolls!) And Hail Autor tego filmika ! Gz lootu!
|
Troll
;) boski z ciebie n00b
|
@UP
A z ciebie szczyl -.-' @Topic: Film fajny :). Grats ;). |
to....było....poprostu....cudowne ! co tu dużo mówić ;) gratz więcej takich filmów !!! :]
|
Yeah stary jesteś moim faworytem, a następny będzie filmik jak zabiłeś rata no i idź huntować deery!
|
Jak tego dokonales? NIEMOZLIWE, ja z blokerem i 5 osobami ktore trola bily niemogly go zabic, gratz !! i jeszcze jakie wspaniale hity !
|
zrubcie na tym forum temat "Moj pierwszy raz" i dawajcie tam takie filmy ^.- :D xdddddddd
|
Heheheheh...niezły...śmieszny nawet B)
|
Hahaha smieszny filmik no i masz bardzo dobry mlv i skille i eq moich marzen szpredasz mi ta postac za 100 zl?
|
[size=5]WIELKIE GRATZ JAK TEGO DOKONALES ! ! !
ps.kiedy na orcka ? |
Za***i**y filmik
Stwierdzam że zabicie tego trolla było wyśmienite ...Super hity i wogóle .
Gratx chłopie . Sądze że jesteś po*****ym człowiekiem i masz coś z głową :P Tak apropo : Ja chcę hunta z ratem :D |
Jak on to zrobił ?
|
ehh ... to sa jaja czy ten film mialbyc na powaznie? :P
Topic: nie wybrecham cie bo wyjde na idiote ale uwierz ze to nie jest taki problem ubic trolla :| |
O lol najpierw myslalem ze to n00b robiący sobe jaja a tu co widze?! Nawet ja tak nieumiem zasolowac trolla!!111 naucz mnie plx jak tak bosko grac i jak krecic takie wysmienite filmiki!!!!11 a ja dam filmik jak zabijam deera moze tez bede taki master jak ty!!!!11
A tak napowaznie: <<<reported>>> Down: Hmmm napewno powinien dostac nagrode jobla w kategorii... nie wiem powini go wziąsc do HolyWood |
AleŻ z ciebie BOsSssSss!! Powinneś dostać nagrode... (tylko niewiem w jakiej kategori xD) PoZdrO... Gzz... I niech TrroLL Będzie z Tobą :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |