![]() |
tibia.spr (do 7.6) - Pacc outfity zamiast facc
No więc macie to co chcieliscie, tygodniowo pare private message, pare maili i trochę wiadomosci na gg aby to zrobić, więc zrobiłem to dla was :P Żadne grafiki oprócz outfitów nie są zmienione, jeżeli chcecie mieć zmienione outfity (albo i nie) i nowe grafiki podmienione to wejdzcie tutaj. No dobra, a teraz link gdzie to można ściągnąć, wejdzcie na tą stronę i tam nacisnijcie na podmienione_outfity_facc_na_pacc***** zeby sciagnac. Pozniej to rozpakowac do katalogu z tibią i gracie.
http://members.lycos.co.uk/darkbaltex/tibia_download/ Outfity już działają w wersji 7.6, wiec jak ktoś chce to niech se sciagnie. |
Coś mi śmierdzi keeyloggerem. Czy ktos mugl by :baby: sparwdic??
|
@up:
Moge cie zapewnic ze to nie keylogger |
Thx.A te grafiki fajnie wyglądają????
|
Cytuj:
Co do keyloggera, moge cię zapewnic ze tam zadnego nie ma, mozesz zobaczyc moja liczbe postow oraz inne takie pliki tylko że ze zmienionymi grafikami i jakos nikt nie widzial tam keyloggera. |
Gajlokera na pewno nie ma. A dzieki za to. :)
|
Wszystko ok. Ale moglbys dac plik ze standartowymi grafikami :P Bo zapomnialem zrobic kopii :D
|
Cytuj:
|
No co ;p;p zdaza sie :D
|
Ej Slimaczek mam pytanko, jaka masz versje Tibia Sprite Editor?? Bo ja mam 1.3 i jak robilem se stroje pacc to potem nie bylo widac rzeczy z poprzedniego update (tapety, nowe szafki, a nawet wszystkich drzwi :P[dziwne jest to ze nie widac tez "wielkich skal z jakich zrobione jest Kaz i nie widac tez poziomow w goblin hills).
Bardzo mnie to interesuje bo mam juz pare gotowych grafik ale jak je wrzuce to duzo rzeczy nie bedzie widac =.= |
Cytuj:
|
Ślimaczek powiedz prosze jak to się instaluje bo niewiem :(
A poza tym daj Instrukcje Rozpakowania Pliz :( |
Normlanie rozpakowujesz i wrzucasz ten plik do folderu z zainstalowana tibia ( jak bys cracka zgrywal :p )
|
Fajne to nawet jest tylko szkoda że nie ma Wszytkich Wdzianek :(
|
a czy jest to normalne że ja widze swoją postac jako pacca a inni mnie widzą jako facca? :confused:
|
Fajne to jest, polecam
|
no dobrze, a w jaki sposób zrobić żeby inni widzieli też mnie z ubraniem dla pacca? :baby:
|
...
..........
|
Cytuj:
.spry działają tylko na TWOJĄ Tibię, łosiu. Reszta musi używać tego samego, żeby widzieć to, co ty. |
@up
Thx za łosia, tak szczerze mowiąc to je lubie 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:40. |