Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Tak kończą Ci, którzy.. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=49293)

Khan 04-09-2005 23:11

Tak kończą Ci, którzy..

Ok. To NIE jest reklama, wiec sluchajcie uwaznie.

http://ksiegigosci.hotnews.pl/?us=Khan
TO jest link do Księgi Gości na mojej stronie domowej.

Przeczytajcie co pisze gość o imieniu DSM (obecnie drugi post od gory.)

NASTĘPNIE, zajrzyjcie na link, ktory ten pan podał jako adres swojej strony domowej.. I zobacznie jak kończą Ci, którzy.. n/c

dap-galothij 04-09-2005 23:14

Khan, jesteś troszkę d(y)rastyczny :)

Ivellios Galanodel 04-09-2005 23:19

Veni, Vidi, zlałem gacie...

Ten gościu nie wiedział z kim zadziera. Khan tylko wyciągnął swoją katane i chlast. Śmierć TRAGICZNA na miejscu. ;)

Matek 04-09-2005 23:20

kurczaczki. co wy mu zrobiliscie?

Tana 04-09-2005 23:22

Khan: co chcesz tym udowodnic? Może jeszcze chcesz sobie robić żart z poważnej sprawy? Coraz częściej udowadniasz, że jesteś zwykłym idiotą. A co do jego wpisu w księdze - zgadzam się z nim. Oh, ah. Mam teraz modlić się o wybaczenie?

Herhor 04-09-2005 23:24

No nie wiem... czyżby ten gościu faktycznie nie dotrwał dnia dzisiejszego, czy to jakiś hakerek zrobił sobie ponury żart? Bo chyba Khan do niego nie poszedł i go nie pociął?

Dan the Automator 04-09-2005 23:26

Jejku jej, Khan, zmieniłeś się...

Ghost Nieudany 04-09-2005 23:28

Super.
Tu już nawet jęku zażenowania nie warto wydać. I kwaśny śmiech jakoś tak na ustach zamiera...

No i po cholerę ten temat? Chciałeś się pośmiać z tego, że ktoś umarł? Żałosne. Może i dla ciebie jest to zabawne - ale jeśli nikt sobie nie robił jaj i koleś naprawdę nie żyje? A ty się bulwersujesz i robisz takie żenujące przestrogi, bo ktoś śmiał się nie zgodzić z tobą i nie chciał cię czcić. Udowadniasz tylko, jak dziecinny jesteś, człowieku.

OnlyM(PL) 04-09-2005 23:31

o.O halp lepiej pisac dobre posty bo khan przyjdzie i wszystkich.....
A tak serio to co mu zrobiles? j/k
@down no chociaz racja 666 satan yeyey etc. ten "dsm" lubi takie klimaty czyli mozna to uznac za zart, nie?

Khan 04-09-2005 23:33

W porządku moze zle to ujalem.

Nie chodzi mi o to ze to jest smieszne.. Smierc ludzi mnie nie smieszy. Za duzo tego w zyciu widzialem. To jest bardziej.. Dziwne.

Zreszta nie sadze aby to byla prawda, po tresci posta wnioskuje ze 'autor' lubi takie klimaty..

Herhor 04-09-2005 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khan
W porządku moze zle to ujalem.

Nie chodzi mi o to ze to jest smieszne.. Smierc ludzi mnie nie smieszy. Za duzo tego w zyciu widzialem. To jest bardziej.. Dziwne.

Zreszta nie sadze aby to byla prawda, po tresci posta wnioskuje ze 'autor' lubi takie klimaty..

To sobie zobacz jaki ma gostek opis na gg. Nie wydaje mi się, żeby to był żart, ani umiłowanie takich klimatów.

@down: jego gg jest na twojej stronie

Khan 04-09-2005 23:38

Nie wiem. Nie mam jego gg..

W kazdym razie ciekawi mnie co sie z nim stalo..

Vekegi 04-09-2005 23:39

Naprawde dosyc dziwne O.o

opis na jego gg Khan - "Łukasz nie żyje"

OnlyM(PL) 04-09-2005 23:40

to jest jego gg 1621232 mozna go znales pod tym dziwnym? linkiem
niektorzy mysla ze to glupi zart a niektorzy to biora na serio? wiec co jest prawda? a moze ta sprawa nadaje sie to archiwum X? cos mi sie z deka zdaje ze lepiej zamknac temat

Herhor 04-09-2005 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OnlyM(PL)
to jest jego gg 1621232 mozna go znales pod tym dziwnym? linkiem
niektorzy mysla ze to glupi zart a niektorzy to biora na serio? wiec co jest prawda? a moze ta sprawa nadaje sie to archiwum X? cos mi sie z deka zdaje ze lepiej zamknac temat

Może to i racja? Jeśli to nie prawda to szkoda się tym męczyć. Jeśli to prawda to dajmy zmarłemu spokój...

Khan 04-09-2005 23:43

Moze i racja.
Cholera.. Ostatnio zmarl mi kumpel z klasy.. Tez nie chcialem wierzyc początkowo.. Potem 'brat' kumpla z ławki.. A potem jak wracalem do domu od znajomej, jakis kolo zginal w wypadku..

Cóż.. Skoro tak to..

Zamknijcie topic.. I najlepiej mnie też..

$corcerer 04-09-2005 23:48

temat jest... dziwny.
Gość albo rzeczywiście umarł, wtedy pokój Jego duszy. Żal mi go, bo w nic nie wierzył :/
Albo robił sobie jaja - wtedy jest to po prostu niesmaczny żart
Albo popełnił sieciowe samobójstwo - wtedy można mu tylko życzyć szczęścia na nowej drodze życia.

Dziwne, oj dziwne....

Khan, temat dobrałeś... hmm, powiedzmy że dwuznacznie.

Dan the Automator 04-09-2005 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $corcerer
Albo robił sobie jaja - wtedy jest to po prostu niesmaczny żart
Albo popełnił sieciowe samobójstwo - wtedy można mu tylko życzyć szczęścia na nowej drodze życia.

A czym to się różni?

Vekegi 04-09-2005 23:56

chyba niczym O.o

Raul 05-09-2005 00:00

Skoro on naprawdę zmarł to tylko się dziwić, że ktoś najbliższy (miał dostęp do konta gg i strony) zamiast opłakiwać jego śmierć, czy cokolwiek innego, wartego czynienia w tym momencie, woli pozmieniać sobie opisy na gg i wygląd strony. Dziwne.
Przypominam sobie, że niedawno była też podobna taka akcja, że niby jakiś sławny gracz z Tibii zmarł i jego siostra, właśnie w tej chwili napisała posta na tibia.com, że jej brat nie żyje. Kto o zdrowych zmysłach robi coś takiego w takich momentach. Tamta sytuacja skończyła się chyba tak, że koleś poprostu sobie robił jaja.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:07.