![]() |
Tak kończą Ci, którzy..
Ok. To NIE jest reklama, wiec sluchajcie uwaznie.
http://ksiegigosci.hotnews.pl/?us=Khan TO jest link do Księgi Gości na mojej stronie domowej. Przeczytajcie co pisze gość o imieniu DSM (obecnie drugi post od gory.) NASTĘPNIE, zajrzyjcie na link, ktory ten pan podał jako adres swojej strony domowej.. I zobacznie jak kończą Ci, którzy.. n/c |
Khan, jesteś troszkę d(y)rastyczny :)
|
Veni, Vidi, zlałem gacie...
Ten gościu nie wiedział z kim zadziera. Khan tylko wyciągnął swoją katane i chlast. Śmierć TRAGICZNA na miejscu. ;) |
kurczaczki. co wy mu zrobiliscie?
|
Khan: co chcesz tym udowodnic? Może jeszcze chcesz sobie robić żart z poważnej sprawy? Coraz częściej udowadniasz, że jesteś zwykłym idiotą. A co do jego wpisu w księdze - zgadzam się z nim. Oh, ah. Mam teraz modlić się o wybaczenie?
|
No nie wiem... czyżby ten gościu faktycznie nie dotrwał dnia dzisiejszego, czy to jakiś hakerek zrobił sobie ponury żart? Bo chyba Khan do niego nie poszedł i go nie pociął?
|
Jejku jej, Khan, zmieniłeś się...
|
Super.
Tu już nawet jęku zażenowania nie warto wydać. I kwaśny śmiech jakoś tak na ustach zamiera... No i po cholerę ten temat? Chciałeś się pośmiać z tego, że ktoś umarł? Żałosne. Może i dla ciebie jest to zabawne - ale jeśli nikt sobie nie robił jaj i koleś naprawdę nie żyje? A ty się bulwersujesz i robisz takie żenujące przestrogi, bo ktoś śmiał się nie zgodzić z tobą i nie chciał cię czcić. Udowadniasz tylko, jak dziecinny jesteś, człowieku. |
o.O halp lepiej pisac dobre posty bo khan przyjdzie i wszystkich.....
A tak serio to co mu zrobiles? j/k @down no chociaz racja 666 satan yeyey etc. ten "dsm" lubi takie klimaty czyli mozna to uznac za zart, nie? |
W porządku moze zle to ujalem.
Nie chodzi mi o to ze to jest smieszne.. Smierc ludzi mnie nie smieszy. Za duzo tego w zyciu widzialem. To jest bardziej.. Dziwne. Zreszta nie sadze aby to byla prawda, po tresci posta wnioskuje ze 'autor' lubi takie klimaty.. |
Cytuj:
@down: jego gg jest na twojej stronie |
Nie wiem. Nie mam jego gg..
W kazdym razie ciekawi mnie co sie z nim stalo.. |
Naprawde dosyc dziwne O.o
opis na jego gg Khan - "Łukasz nie żyje" |
to jest jego gg 1621232 mozna go znales pod tym dziwnym? linkiem
niektorzy mysla ze to glupi zart a niektorzy to biora na serio? wiec co jest prawda? a moze ta sprawa nadaje sie to archiwum X? cos mi sie z deka zdaje ze lepiej zamknac temat |
Cytuj:
|
Moze i racja.
Cholera.. Ostatnio zmarl mi kumpel z klasy.. Tez nie chcialem wierzyc początkowo.. Potem 'brat' kumpla z ławki.. A potem jak wracalem do domu od znajomej, jakis kolo zginal w wypadku.. Cóż.. Skoro tak to.. Zamknijcie topic.. I najlepiej mnie też.. |
temat jest... dziwny.
Gość albo rzeczywiście umarł, wtedy pokój Jego duszy. Żal mi go, bo w nic nie wierzył :/ Albo robił sobie jaja - wtedy jest to po prostu niesmaczny żart Albo popełnił sieciowe samobójstwo - wtedy można mu tylko życzyć szczęścia na nowej drodze życia. Dziwne, oj dziwne.... Khan, temat dobrałeś... hmm, powiedzmy że dwuznacznie. |
Cytuj:
|
chyba niczym O.o
|
Skoro on naprawdę zmarł to tylko się dziwić, że ktoś najbliższy (miał dostęp do konta gg i strony) zamiast opłakiwać jego śmierć, czy cokolwiek innego, wartego czynienia w tym momencie, woli pozmieniać sobie opisy na gg i wygląd strony. Dziwne.
Przypominam sobie, że niedawno była też podobna taka akcja, że niby jakiś sławny gracz z Tibii zmarł i jego siostra, właśnie w tej chwili napisała posta na tibia.com, że jej brat nie żyje. Kto o zdrowych zmysłach robi coś takiego w takich momentach. Tamta sytuacja skończyła się chyba tak, że koleś poprostu sobie robił jaja. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:07. |