![]() |
Pacc karta
może już podobny temat był ale:czy kiedykolwiek ktokolwiek zostały orżnięty przez CiP team przy zakupie PACC'a kartą?(możliwie szybko odpowiedzcie)
|
To jest niemożliwe bo cipowie to nie jakiś głupi userek tylko firma którą wrazie złamania prawa można podać do sądu. Jeśli ktoś się na karcie przejechał to z powodów od cipów niezależnych.
|
Możliwe, że niepotrzebnie się martwisz. Możesz być spokojny do miesiąca od wpłacenia. Jeśli minie miesiąc i nic to zacznij się martwić. Wiesz chyba jak nasza poczta i banki funkcjonują. A pozatym niedawno były świnta i to też bardzo opóźniło przelew pieniędzy.
|
dzieki jeszcze dwa pytania
a) kiedy dostan Pacca po zamuwieniu b)(nie wiem bo to karta mojego starego ale zgodzil sie) czy karta PKO mozna cos takiego zrobic? bo ma taki znaczek VISA Electron |
Cytuj:
przelew - 4 dni karta VISA lub MAESTRO - 5 sec - 3h poczta - nie wiem bo nigdy nie wysylalem, bo wiem ze w 50% pracownicy poczty moga oproznic koperte z pieniedzmi... <napisalem to na doswiadczeniu moim i moich kolegow> |
Cytuj:
Ja po zaplacie kartą czekałem około 30 minut. |
30 min?? Na pacca? WoW!!!
Szybko i to strasznie. Mam pomysł :D Piszemy maile do jakiegoś pracownika cipsoftu. Poznajemy się z nim. Wysyłamy do niego 3/4 (dla nie wtajemniczonych: flaszka) i mamy pacca. Ciekawe czy niemcy lubią sobie popić :] |
thx ale karta coś się nie dało :( ale zrobiłem przelwem :)) i kolejne pytanie co powinienem wpisac w rubryczce "odbiorca" czy jakoś tak?
tak jak miałem w mailu co mi przysłali czy CiP team(wypowiedzi tylko tych co robili już tak) @reup spoko pomysł moja mama ma jakąś koleżankę w Niemczech(Polkę maż NIemiec) to może jak następnym razem pojadę to ich poszukam kto wie... P.S. jaką kartą przesyłaliście? |
plz napiszcie bo potrzebuje na poniedziałek rano
P.S. modkowie możecie usnąć tego posta chciałem żeby ktoś odpisał naprawde ważne! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:00. |