![]() |
pk wmv
http://rapidshare.de/files/4698012/F...ybysz*****.html
plik jest wmv wiec troche sie bedzie sciagal ale warto obejzec :P |
filmik spoko , calkiem ladnie ich pozabijales xD tylko poco takie dlugie napisy koncowe omg
|
@up
te napisy,bo zeby to jak prawdziwy film wygladalo :p pięcio minutowy,ale jest :D |
Fajny, duzo akcji, sama akcja :D
|
Za***isty filmak.Jeden z większych debeściaków jakie widziałem (a widziałem sporo).Przedewszystkim 1 kawałek mnie roz*******ił na glebie,dobrze że podałeś tytóły to odrazu se ściągnełem :D
P.S.Już widze jak ludzie na mnie bluźnia żebym se kupił słownik ortograficzny :p Pozdro dla nich. |
omg :D
ale syty filmik :D c-bool rox miodzio filmik =] wiecej rob i wstawiaj tu :P
|
fajny filmik tylko ten tomus troszke słabe akcje :confused: ale ogólnie gratzz B)
|
!
Gratz! Extra Film! Łi łont mor! Dawaj wiecej takich filmów! :D
|
Moze ktos zrehostowac go na Tibiacams??
|
@Up
Jak zamierzasz wrzucic nie .rec na TibiCam ?? Przeciez to w ***** jest wiec RapidShare pozostaje (to Upload chyab tylko dla ynteligentnych x) ) |
Cytuj:
|
Nie no chłopie PIEKNE... Aż sie prawie posikałem ze śmiechu jak goniłeś jednego takiego gościa.... super filmik oby wiecej takich...
(sam nie lubie być pkowany, ale lubie pkować.. :D) |
Cytuj:
|
Zaje***ty filmik!!! Wielkie Gratz!!!!:)
|
Z tym Tomussiem były chyba najleprze akcje ale cały filmik ogólnie jest zajefajny. Już niedługo mam zamiar się zająć robieniem filmików wmv;]
|
myśle ze zakapujecie o co michodzi klikam Free i mi niewyskakuje link do pobrania o co chodzi?
|
Musisz spróbować póżniej bo jest przekroczony jakiś transfer chyba.
|
Cytuj:
|
Omg, nie wiem co taka mania gupich filmików robienia w wmv, pozatym ze wszystko jest sklejone i dodana muzyczka nic nie ma, a co to za problem sobie puscic muzyczke przy tibicam... i zajmuje o 30mb mniej -.-
Co do pkowanie no cóż złe nie było, chociaz to pierwsze to zwykle pkowanie postacia na 11~lvu, drugie to wogle bylo pkowanie czy co?, trzecie juz zas ok. |
ee mam nieco glupie pytanie...
jak robic filmy w wmv..??? wiem ze trza mmiec jakis program tylko nie znam nazwy jak ktos ma to niech na rapida walnie z gory thx |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:55. |