![]() |
Moja wyprawa vol.2
Tym razem wyruszyliśmy za namową mego przyjaciela na beholdery.PO drodze żadnych kłpotuw. Poszliśmy najpierw do kazz. W środku wybilismy ze 30 dwarfuw. Wjednym miejscu zanależliśmy długi tunel i nakońcu jakaś lawa ale niemiliśmy odwagi iśc dalej(apropo co tam jest ?( ?( ?( ) Wyszliśmy i poszliśmy na beho. OK wchodze na full def
You lose 13hp You lose 14hp Schodze i uciekam idziemy cało9 gromado i odziwo zabiliśmy szmate miał 12gp!!!!!!!!!!!! Podbudowani myśleliśmy ze morzemy wszystko. Czekamy na respawn i jakiś gościu wyskakuje ja krzycze stop!!!!!!!!!! Muwi żżżżżże bendzie blokował respawn no to my blokujemy go. -Better get out -no -why??????? -i like it miał 12 lv więc się niebaliśmy licze 12345 i strzeliłem mu hmmza 34 a koledzy gfb oberwał leciał w jego strone strzała kończąca strzała i użył UH!!!!!!!!!!! walimy go a on explosive i sd to my nogi za pas i run goni nas i zabił mie i matego. 2pozostali uciekli do kazz i tam wpadli w brygade pk i tak wszyscy wygineliśmy. Morał: Lv nie swiadczy o potendze!!!!! :rolleyes: |
Pytanko czy ten temat niepowinien być w dziale "opowiadania" czy jakiś takoś ?? Itak fajny poscik, pouczający :D
|
Co za ciołki biją druida to ja nei wiem od 11+ cięzko zabic bo ma zawsze uh:P
|
ahahhhahahahhahahah szydze z was pk z pupy omg
|
świetna historyjka :axeman: sadze ze ten 12 lvl to byl sorc/druid?
|
A to przypadkiem nie powinno być w dziale opowiadanie?(
Bo z tego co napisałeś można wywnioskować że jest to opowiadanie :) Pozdro P.S Temat do przeniesienia |
spoko opowiadanko ale troche.... krotkie :D paps
|
A który level miałeś level ty i twoi koledzy?11 level z sb chyba zbierał na to całe swoje tibiańskie życie:tongue: .
|
Z takich powodów nie atakuje już white skulli dopóki się nie zapytam dlaczego go ma. Ale najgorsze jest kiedy sie mysli że można wszytkich atakować bo ma sie wyzszy lv.
|
Ja raz natrafiłem na palka 17 lev, zlapal przez przypadek white skulla. No to ja sobie myśle że co on mi może zrobić. Zaczęłem go atakować i moje zdziwienie było wielkie ja zacząłem dostawać hity za 30~. Musiał mieć skille około 75~ bo on ze strzał walił jak ja z bełtów. Przeżyłem bo byłem szybszy i uciekłem, ale straty uhów były spore(walka trwała około 5 min)
|
Dla mnie to wy potężne, imperialne n00by jesteście !!!
Po co bić gościa który ma 14 level trzeba myleć logicznie, a to mogę u was wykluczyć: - te uw mnie dobija - jeśli gościu miał 14 level i szedł na becholderki to (tutaj zauważyłem u was brak logicznego myślenia) taki becholderek mógł go spox rozwalić i zebrali byście z gościa loot, a nawet jeżeli by go nie rozwalił to po wyjćciu miał by miniej życia lole :P - jesteście zadatkami na PK !!! gadać nicki i światy... grrr - You are lolz !!! |
Eh...człowieku, weź się lepiej ortografii poucz. "Bo jak śe czyta te tfoje zdania to morzna ze śmiehó penc".
Wszędzie się znajdują takie "perełki", ale wy też zachowaliście się jak "głupki". A historia bez sensu...w końcu dzisiątki 8lvlowców robi skille 80/80, żeby potem się bawić z takimi... |
Nie widze sensu tego dzialu, chyba ze chcieliscie napisac, zeby nie zaczynac slabysz bo slabszy da ci w pape :P.Pozatym czesto hlvle robia sec chary a potem danine sie im placi za to, ze sie ruszylo seconda :P
POPIERAM VALNDARA!! !:P |
MOja historia..
Opierala sie na podobnej zasadzie ... ( tyle ze ja bylem atakowany przez 3 gosci )...
A wiec... poszlem do kazo moim druidem zeby dorobic 27 lvl do summona monka... Schodzilem max na 2 poziom bo szkoda mi bylo HMM na soldki. Weszlem do jednej kopalni i.. 22 lvl Druid 10 lv Druid 10 lv Paladin - wszyscy rownoczesnie mnie atakuja.. Pall z belt Lepszy druid z HMM :) i ten slabszy z fire fieldow. Coz nie moglem spanikowac bo padlbym. Otworzylem BP UHow 1/2 BP SD i BP GFB (nosze zawsze pod reka na wszelki wypadek) zaczolem klepac kolesia 22 lv druida kilkanascie razy z SDka ~130 ale no mial czlowiek duzo UH i zrezygnowalem z tego szczegolnie ze bp UH stopnial o polowe. Oklepalem wszystkich 3 z GFB + f bomby... Pallek byl goly padl po chwili.. bieglem z minu do kazo po pomoc po drodze 50 knajt zaczol klepac z 2recznej 10 druida i ten zaraz padl ... 22 lv Druida uciekl (PACC utani gran hur) Teraz 2 low lvle sa na huncie 22 lvl druid zaplacil 5K i dalem mu spokoj ... Moral z tego taki ze jak sie PKuje osobe o kilka lvli wyzsza nawet grupa to kazdy ma byc wypakowany UHami... I wiedziec co dana osoba potrafi - znac jej wszystkie mozliwosci.. |
A ja dzisiaj mialem fajna akcje moim palkiem:P Trenuje z kolega i jeszcze kim innym, koelga musial pojsc afk ale my go dalej bijemy(full def ale czasem jakies obrazenia byly) i jak byl na redzie to przyszedl jakis druid redskull i zaczal klepac w kolege z hmm...Zabil go a potem zaczyna atakowac innego w poblizu, ja go wale ze spirow, on mi spiry do wody, to ja go z fista(juz mial tam yellow hp) i rycze do tamtej osoby zeby mi pomogla...Okazalo sie ze ten drut to jego rl 'kolega' i jego koeldzy trzymali go w rl za ramiona zeby mi pomoc nie mogl!!! Ja gonie tego druta, bije z fista(trafiam za 1:P) i nagle on we mnie zaczyna rzucac spirami...Ja widze ze to moja ostatnia szansa, podnosze te spiry i go zabilem...
Efekt? Na 9 lvlu zabilem jakiegos goscia, ktory w commencie ma wymienione jakies 15 friendsow:) Aha loot z goscia-8 spirow, 12 gp, bag, label... Straty-9 spirow, zycie kolegi:/, chain arm(jak przeciagalem spira to zamiast w reke dalem na tulow i gosc mi wyrzucil arma, a drut go do wody...) A no i teraz mam satysfakcje-moj pierwszy zabity;) i to Redskull:) |
ładna Historyjka
tylko na przyszłość zrób sobie bp bezpieczeństwa chyba że jesteś knightem i nie masz 4mlvl:)
BP bezpieczeństwa: Bag uhuw Bag fire bomb 2 fire fieldy 5sd time ring:P 5hmm:P te 2 ostatnie możesz sobie darować ale jeżeli zatorujesz przeciwnika fire bombami to twoje szanse przeżycia są o 40%większe 8o |
ehehehehe <OLEWA> :]
|
Cytuj:
Jeśli grasz magiem/ druidem/ pallym i masz 9 m lvl to kilka runek magic wall - jeśli pk cię goni w wąskim korytarzu to możesz go zablokować na 20 sekund, a knightem to najwyżej rzucasz parcela i na to np: fire fielda, ale jak pk ma destory fielda to ci nie pomoze ;) Poza tym dobrze mieć kilka runek destory field i dezintegrate (akurat nie na pk, ale sie przydają) |
No No spoko opowiadania :D
Nie zzaczynajcie z mojim UH makerem 12 lvl i 30 m lvl i zawsze kilka sd w plecaku co sie = smierc kazdego nie przygotowanego do 20 lvla :D |
Ja mialem fajna historyjkę.....
Trenuje sobie z panienką w Thais koło mola. Ja mam lvl 14 skile 19/23, panienka niewiem jakie skile lvl 16. Przez pierwsze 3 minuty trenowania - spokój. W 4 minucie podchodzi 8lvl palladyn i ....... 2 hity - panienka dead, następne 2 hity - ja dead ;( ;( :( To ja sie pytam grzecznie - jakie skile musiał mieć ten palek na 8lvl żeby 14 i 16 lvl-we postacie rozłożyc w 2 hitach każdą 8o X( :( ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:37. |