![]() |
Elf Fortess Quest solo WMV (No QS)!
Oto Film mojej produkcji w którym pokazany jest elf fortess quest solo (jest to moj 1 film wmv....) Mam nadzieje, że spodoba sie wam. Zajmuje okolo 25mb ale uwazam ze warto zassac :D
http://rapidshare.de/files/4796271/e..._0001*****.html <<< Link :) Coment plax :P |
komu by sie to chcialo sciagać?
|
@up
Eh to, że tobie sie nie chce to nieznaczy że innym sie też nie chce.... Zapewne masz wolne łącze i dlatego nie masz zamiaru sćiągac ale nie wszyscy są tak slabo rozwinięci w prędkości internetu |
Cytuj:
|
Film taki sobie ja się dziwię że mialeś odwagę solo robić tego questa :D Jakość taka sobie bo widać twój kursorek :P
|
@up,up
Wiem że nie ująłem limitów na rapidshare bo był temat do omijania ich... |
Ej przestancie dawac filmy w WMV bo jak je włanczam to widze tylko zielony ekran ;(
Down: Eeee mam najnowszego Windows Media Player :/ |
@up
Masz z***any program do odtwarzenia filmów i niemasz kodeków :] |
normalnie to ten filmik by mial 30x tyle komentuw ale pszez to ze jest wmv to ma tylko jeden taki prawdziwy komentja mam nestrade 512 i mi sie tego niehce sciagac :baby: :baby: :baby:
|
eh przekonaliscie bede dawal rec i wmv jak next time bede robil....
|
osobiscie lubie filmy wmv maja klimat jakiego nie maja filmy rec, wiec zachecam cie do nagrywania takich filmow.
|
kk thx za comenta ;] bede robil nowe tylko nie wiem za bardzo z czym :P
|
Spoko filmik.
Fajny filmik.Poelcam
|
Boska muzyczka. Jaki jest tytuł i rodzaj tego co leci w tle?
|
Cytuj:
A co do filmu to fajne solo ;) |
Cytuj:
|
..
boze co za wiocha .. dobrze tylko ze umiesz je krecic bo kiedys ktos nagral ani maselko kamerka internetowa xP
|
Mam neostrade 1024 i lubie sciagać wmv:D ;)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:33. |