![]() |
Czy pierwszy ban może trwać dłużej niż 7 dni?
Wita. No wiec dzis dostalem bana(...). Niby zwykly i pierwszy ban, ale bardzo dziwne bo jest on na 30 dni.(?!) Mialem przedtem ostrzezenie(bez kary zawieszenia) i dlatego nie wiem dlaczego ban obecny ejst na 30 dni a nie na 7. Jesli to ostrzezenie sie do tego kwalifikuje to prosze o potwierdzenie. Jesli tak jest to czy nastepny ban skonczy sie kasacja konta? Prosilbym osob nie dokonca zorientowanych o niewypowiadanie sie i o bezmyslne nabijanie postow. Jesli taki temat byl to wybczacie, gdyz nie mam czasu na szukanie, bo jest to (z kilku powodow prywatnych) bardzo wazna dla mnie sprawa. Zlitujcie sie nade mna i prosze o szybka pomoc.
Signed, Kasp~ |
Ehhh, a za co ban? Bo o ile się nie myle długość bana zależy od przewinienia.
|
Cytuj:
Przeważnie, pierwszy ban jest na 7 dni, ale nie jest to regułą. Trzeba w spokoju odpokutować. |
masz bana za tzn "wspomagacze gry" (tibia gg, tbi itp...)-.-
@down: juz ci napisalismy:] 2. kto zobaczyl??o.O |
Cytuj:
Halp mi plx. :( A tak btw. moj kumpel Dark Brozyn dostal rowniez za to i dzis, ale na tydzien... a ja -.- i na dodatek zobaczyli 2 tibie na pasku zadan(zwykla i OTS) i pomysleli ze MC. Nie no supaa! |
Cytuj:
Nie ma co płakac, trzeba odpokutować, tak to jest niestety. Co do kasacji konta, nigdy nie ma reguły, że 3 wykorczenia to kasacja, nigdy nie wiadomo. A szkoda by było 41 royala ;) |
Hmm...Ja raz reportowałem jedną Hackującą stronkę i przez przypadek wkleiła mi się później na Trade (odruchowy Ctrl+v w celu "Tradingu" Xd)
Po niecałej minucie dostałem Kicka, po którym już się nie podniosłem (czyt. Ban - 30 dni) Musiałem trafić na jakiegoś niemiłego Gm'a, ponieważ nie dostałem żadnego ostrzeżenia, ani nic innego...Ehh. |
Co ma piernik do wiatraka?(to ze wiatrak mozna rozpierniczyc, a piernika nie da sie rozwiatraczyc ;-)). Swoja droga nie wnikajmy w szczegoly prosze Was. Powiedzcie mi czy bede mial kasacje konta za nastepnego bana?
|
Napisałem NIE WIADOMO ! Ale raczej nie... Pfff... Dostaniesz ostrzeżenie o tym, że nastepny ban zakonczy się kasacją, ale moge być w błędzie.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:38. |