Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Czy pierwszy ban może trwać dłużej niż 7 dni? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=49450)

Kapix 06-09-2005 22:35

Czy pierwszy ban może trwać dłużej niż 7 dni?

Wita. No wiec dzis dostalem bana(...). Niby zwykly i pierwszy ban, ale bardzo dziwne bo jest on na 30 dni.(?!) Mialem przedtem ostrzezenie(bez kary zawieszenia) i dlatego nie wiem dlaczego ban obecny ejst na 30 dni a nie na 7. Jesli to ostrzezenie sie do tego kwalifikuje to prosze o potwierdzenie. Jesli tak jest to czy nastepny ban skonczy sie kasacja konta? Prosilbym osob nie dokonca zorientowanych o niewypowiadanie sie i o bezmyslne nabijanie postow. Jesli taki temat byl to wybczacie, gdyz nie mam czasu na szukanie, bo jest to (z kilku powodow prywatnych) bardzo wazna dla mnie sprawa. Zlitujcie sie nade mna i prosze o szybka pomoc.

Signed, Kasp~

ripper 06-09-2005 22:54

Ehhh, a za co ban? Bo o ile się nie myle długość bana zależy od przewinienia.

Bia!y 06-09-2005 22:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez www.tibia.com
Banished: until Oct 06 2005, 17:31:35 CET because of using unofficial software to play

Ojć ! Nie ładnie czitować ! OTS? ! :D

Przeważnie, pierwszy ban jest na 7 dni, ale nie jest to regułą. Trzeba w spokoju odpokutować.

Thomas 06-09-2005 22:58

masz bana za tzn "wspomagacze gry" (tibia gg, tbi itp...)-.-

@down: juz ci napisalismy:]
2. kto zobaczyl??o.O

Kapix 06-09-2005 23:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ripper
Ehhh, a za co ban? Bo o ile się nie myle długość bana zależy od przewinienia.

Banished: until Oct 06 2005, 17:31:35 CET because of using unofficial software to play

Halp mi plx. :( A tak btw. moj kumpel Dark Brozyn dostal rowniez za to i dzis, ale na tydzien... a ja -.- i na dodatek zobaczyli 2 tibie na pasku zadan(zwykla i OTS) i pomysleli ze MC. Nie no supaa!

Bia!y 06-09-2005 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapix

Halp mi plx. :( A tak btw. moj kumpel Dark Brozyn dostal rowniez za to i dzis, ale na tydzien... a ja -.- i na dodatek zobaczyli 2 tibie na pasku zadan(zwykla i OTS) i pomysleli ze MC. Nie no supaa!

Dupa, dupa, dupa ! Wcale nie pomyśleli, że używasz MC ! Tylko, że grasz na OTS "because of using unofficial software"! Czyli, że grasz na nieoficjalnym oprogramowaniu jakim jest OTS !
Nie ma co płakac, trzeba odpokutować, tak to jest niestety. Co do kasacji konta, nigdy nie ma reguły, że 3 wykorczenia to kasacja, nigdy nie wiadomo. A szkoda by było 41 royala ;)

Bart92 06-09-2005 23:12

Hmm...Ja raz reportowałem jedną Hackującą stronkę i przez przypadek wkleiła mi się później na Trade (odruchowy Ctrl+v w celu "Tradingu" Xd)

Po niecałej minucie dostałem Kicka, po którym już się nie podniosłem (czyt. Ban - 30 dni)

Musiałem trafić na jakiegoś niemiłego Gm'a, ponieważ nie dostałem żadnego ostrzeżenia, ani nic innego...Ehh.

Kapix 06-09-2005 23:15

Co ma piernik do wiatraka?(to ze wiatrak mozna rozpierniczyc, a piernika nie da sie rozwiatraczyc ;-)). Swoja droga nie wnikajmy w szczegoly prosze Was. Powiedzcie mi czy bede mial kasacje konta za nastepnego bana?

Bia!y 06-09-2005 23:16

Napisałem NIE WIADOMO ! Ale raczej nie... Pfff... Dostaniesz ostrzeżenie o tym, że nastepny ban zakonczy się kasacją, ale moge być w błędzie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bart92
Hmm...Ja raz reportowałem jedną Hackującą stronkę i przez przypadek wkleiła mi się później na Trade (odruchowy Ctrl+v w celu "Tradingu" Xd)

Po niecałej minucie dostałem Kicka, po którym już się nie podniosłem (czyt. Ban - 30 dni)

Musiałem trafić na jakiegoś niemiłego Gm'a, ponieważ nie dostałem żadnego ostrzeżenia, ani nic innego...Ehh.

Co by dało zaraportowanie strony? Nic ! By była dalej, CipSoft nie może nic zrobic w związku z tym.

Walekifa 06-09-2005 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapix
Co ma piernik do wiatraka?(to ze wiatrak mozna rozpierniczyc, a piernika nie da sie rozwiatraczyc ;-)). Swoja droga nie wnikajmy w szczegoly prosze Was. Powiedzcie mi czy bede mial kasacje konta za nastepnego bana?

Muwi się chyba co ma wiatrak do piernika? :PNiepowinni ci kasować po 2 banacjach,więc bądź spokojny :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:38.