![]() |
Dobre PK Party na Iridi
zamieszczam filmik z malego pkowania z malego pkowanka ( nie ja krecilem ale bralem w nim udzial )
http://rapidshare.de/files/4809813/mbpk.rec.html PS niektore deady naszych byly przewidziane w celu zdobycia przez przeciwnika red skulla :) |
Ave Berger
Gildia Aztec Force Vs 4 noob chary.... I nie mogli dac rady :p
BR PVP ROX 8o |
Widze filmoteka na iridii sie powieksza :PP POZDRO Iridia! Pozdro PL je*** swe!
|
Fajny filmik grats dla ekipy :D
|
Staralismy sie jak moglismy :D. Brazyle, Wenezuele itp. pokazaly klase. ogolnie to pkowanie wyszlo przez przypadek ( gdyz mielismy zamiar ubijac tylko Red Skulle i White Skulle ). Wiekszosc czlonkow gildi Aztec Force zrezygnowala z gry na Iridi po naszych numerach ( szybko sie zalamuja chlopaki 1 dead i retired - jak Coco Shots 92 EK ). Postaramy sie jeszcze cos nakrecic, moze szwedow poubijamy (ale oni nie sa az takimi losiami jak tamci :D )
Pozdro dzieki za komentarze |
Popieram filmoteka sie rozrasta i tez popieram ze ***.... Swe :P
|
pfff
jesli chodzi o PK PARTY to jestes frajerem, tylko nooby zabijaja na party... jak chcesz kogos zabic zabij na skullu a nie na party ... to jest nuberstwo
|
Dobre pk:)))))
A wiec filmik byl spoko,ale próbowaliscie zabic mojego kolege X( no i mam nadzieje ze nie bedziesz garc na tym swiecie bo bedzie hunted od calej gildii.
|
co niektorzy nieumieli was bic bo na takich uh makerow to ja bym starcil gora 2 sd i byscie mieli po zabawie
|
Ave Berger
Ja mam hunta czy lukasz... Jakos cale Aztec Force balo sie makerow(10,12,17lvl gz) i lvle 40+ siedzaialo w Pz wiec hunta od takeij gildi nie ma co sie bac 8o ...
Chodzilo nam PK party ,ze razem zabijalismy. My bylismy w party tylko a ci ktorych ubijalismy mieli WS i RS... :p AVE BERGER! :cup: |
Cytuj:
Majac na mysli PK Party mialem Pk Impreze itp. nie ubijalismy w party ( co najwyzej osoby ktore z nami byly, byly w party ). Wiec jeszcze raz prosze o obejrzenie a nastepnie wystawienie komenta. Pozdro. |
gz fajne pk pozdrowienia dla karwalka :] :] (wejdziesz na harmonie to sie pośmieje z twoich fragów;])
|
potwierdzam ***ac swe!!!! juz nei raz zrobili ze mnie miazge na iridi
|
Cytuj:
Widać, że jesteś kolejnym noobkiem który zna dwóch +20 lvl ( o.O) i od razu mysli że ma takie wtyki że to szok. @topic Szkoda, że na party ale też nawet dobrze ;). |
nudny filmik lee
|
Cytuj:
@btw Cytuj:
|
Sry ale myślałem że bedzie coś ciekawszego za swoich czasów też grałem na Iridii ale ja potrafiłem Pekować ;d
@EDIT: Lord Saimon popieram ****** Swe niewiem czy mnie pamietasz ale razem mielismy przewalone u Royal Frelle za to ze mieliśmy red Skull'a :/ poźniej Freddy mnie zabił na 38 lvl chyba ;d już na wojnie :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:09. |