![]() |
Cd. Chcemy Imprezy
Hmm sytuacja nie jest zła ale aby wygrać potrzebujemy czegoś więce oprócz codziennego głosowania, a mianowicie kodów kreskowych. Nie jest to problem jeśli każdy kupi jedną paczkę tostów i wyśle, wtedy wygramy z palcem w d... ;] Więc taki mój mały apel, abyście kupowali te tosty chociaż po jednej paczce (ja już jem jedną paczkę dziennie (dużą ;)). Może być mała bo kod i tak sie będzie liczył. Jak już wytniecie kod to:
Wysyłacie pocztą listem poleconym (w kopercie) z twoimi danymi (do dnia 12 musi do nich dojść), a mianowicie: (błędne lub niekompletne dane powodują nie uznanie Kodów ): - adres e-mail - własny login jeśli został przydzielony na stronie Serwisu - imię - nazwisko - data urodzenia (musisz mieć 15 lat lub więcej, albo napisz, że masz ;]) - adres - nr tel. Komórkowego - fakultatywnie Na adres: TOSTIMPREZA Brand Support Skr. poczt 23 01-323 Warszawa 83 Po tym jak kod zostanie wprowadzony dostaniecie maila z linkiem przyznającym punkty i wtedy to już tylko na nas głosować ;] Tu link do fotki. Pozostaje kwestia, że jak nie wygramy lub nie będziemy w top 10 to nie wyraże zgody na nowe forum :) Wiec gogo ;] |
No to robimy wielką wyżerkę, ale czy te tosty są dobre:P Ja i tak mam około 20 kont i codziennie na zdjęcie wysyłam. Musimy to wygrać. ;)
|
no dobre są... jeśli nie jesz tych samych non stop ja sobie zmieniam codziennie inne kupuje dzis kupuje trzy ziarna ;] Masz tutaj rodzaje
|
Może też się skusze na pyszne tosty?? :D Spróbuje dzisiaj kupić i wysłać (o ile nie zapomne).
|
mam takie pytanie czy te tosty maja byc jakiejs konkretnej firmy czy jakie kolwiek??pytam sie bo jedyna zecza jaka zdaze zjesc rano i wieczorem sa tosty a jem dosc duzo ;)
8) |
Kupujesz tosty firmy SCHULSTAD widoczne poniżej. Dostępna są tosty 300 g i 600 g ja kupuje mniejsze bo tańsze a kod liczy sie tak samo czy z dużej czy z małej, a jak by chciał ktoś zobaczyć jakie są typy chleba tostowego to tu link
http://emo.boo.pl/toscik.jpg |
A ja nie moge się tam zalogować! Grrrr...
Edit: no zajebiście ! co za &$#@: zalogowany: Gonzo von Krenzel limit punktów: 0 przyznałem wogle komuś innemu punkty. albo mają głuupi system (z sesjami?), albo u mnie coś nie tak jutro spróbuje... grrr... |
Ile kosztuje taka mała paczka tych tostów w Starachowicach? To jest jak zwykly chleb....? bo jak tak to moze zaczne takie tosty jesc :D
|
chyba 2.8 :(
|
Za 2,80zł mała paczka chleba? :(
Nie wiem co na to rodzice, ale spróbuje pogadać... ;) |
to są tosty ;]
|
Błe nienawidze tostów :blazen: Ale skoro taki szczytny cel to sie skusze... :king: Które są najsmaczniejsze? I czym wogóle się różnią? :D
|
eee tam pewnie i tak nie wygracie, a jak nawet to chyba wszyscy się nie zjadą na tą impre, czasem kupuje te tosty ale i tak nie wysylem kodow bo mi szkoda kasy a i tak na ta impre nie pojade
|
1.najlepsze hmm ja lubie te zwykłe pszenne, trzy ziarna też niczego sobie
2. Cytuj:
|
Zakupiłem te tosty i musze przyznać, że są całkiem niezłe. Możne nawet nie zapomnie wysłać kodu. W tesco o ile pamientam to małe coś koło 2 zygla (nie jestem pewien).
|
a ja nic nie rozumiem z tego głosowania :( . Po co to wszystko ???
|
kuRWA GDZIE SA TE TOSTY I Z CZYM?!
Bo sorry ale w Bialym Tesco nie ma! |
@she_devil Są bo sam w Tesco kupiłem. Powinny być niedaleko chleba nie?
@shch0ta Jak wygramy to mamy za darmo impre w dowolnym mieście, więc głosuj i jedz tosty :D . |
Chodzi o to ze wi bialymstoku nie mA sklepu Tesco!!!!
|
A co? To tylko w TESCO chleb sprzedają? W Białymstoku nie macie innego sklepu spożywczego :P ? Szkoda... :(
P.S. W większości większych sklepów są te tosty... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:18. |