![]() |
noob pk mega loot!!!!danubia
y0 mam spoko filmik tylko sie m ś miac a zreszto oglondajcie
http://rapidshare.de/files/4868453/m...wilek.rec.html |
ehh niom gz lootu ;)
a ten sorc jakis niedo***any ... czmeu sie nie uhal -.- ehh ale fuksa miales :D |
...
nom fuksa mialem ale fuksy też sie liczą :)
|
omfg !!! ale loot gz gz gz ale padles potem??:P
|
;;;
nie no co ty nie padlem poczekalem skull znikl i polecialem do dp a po 2 mam dużo protektorów 70 lvl + :P
|
boze gz filmiku ale ten Twoj loot jest warty z 8k :|
|
@up
Na twoim servie? Jesteś pewien że on gra na twoim? @topic Gz lootu - ten sorc , albo miał wiadome lagi , albo za dużo strzelał z HMM i miał exhaust na uhy :D |
Ja nie moge co za fuksiarz :P tamten się jeszcze nie uhal xD ja nawet czegos takiego w zyciu nie mialem a ten qrde zabije sobie master sorcka jakiegos i od razu takie coś xD
|
heheheh ;> gratz ;p
|
hahaha mega loot ?
fs i medusa warte 15k do tego kilka uhs i bp hmm :> |
Cytuj:
No gram od czasu do czasu na danubi no moze jego loot wart 10k ... |
@Crap
Ale jestes Glupi :// po co mowisz jaki byl loot ? teraz jest bez sensu ogladanie filmu ? wszyscy wiedza co wypadnie ;/ zastanów sie co piszesz |
Cytuj:
po pierwsze zawartości filmu a szczególnie lootu z : huntow , PK , i innego rodzaju rzeczy wylotowanych sie nie zdradza bo jaki to ma sens dla pozostałych ... Przeczytaja takiego twojego posta i juz nie musza sciagac filmu a autorowi chyba o ogladanie w szczegolnosci chodzi ;) po drugie moze dla ciebie takowy loot nie jest czyms wielkim ale dla niego moze byc :) Zreszta moge sie zalozyc ze ty nigdy nie wylotujesz takich lub lepszych itemkow :] Ontopic: Gratz zdobytego lootu B) A tak wogule to ta ofiara albo byla konkretna kaleka albo miala k*rewskie lagi , albo po prostu chciala pasc ;) |
moze to ktos umiescic gdzie indziej?? plz bo cos sie zchrzanilo i nie moge sciagac...:/
|
Filmik ogolnie zje**** na maxa. Szkoda czasu na ogladanie :p Ale wielkie GZ farta (ten sorc to byl totalny debil - nosi uhy chyba po to by capa tracic :D ) i przede wszytskim dobrego loota :baby:
|
Cytuj:
@topic: No ,no gz lootu. |
Omg ... Taki noobek i takie Eq nosi omg ... GRATZ
|
No nie ja niemoge coraz wiecej takich debili za........ co loot mowia crap idz sie schowaj deklu
|
Ożeszkurdeż
Jak zobaczyłem loot to mnie zatkało. Świetny film! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:59. |