Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Hellgate (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=49673)

Wardach 09-09-2005 15:59

Hellgate

Czy Hellgate Jest Dla Facca Jak Tak To Od KtÓrego Lvl Moge Tam IŚĆ B) B) B) B)

Krzy_ek 09-09-2005 16:59

tak hellgate jest dla facca:] jesli chcesz zginac to na kazdym poziomie:P
ale ja preferuje 20+ jesli znasz droge do wyjscia po paczuszkach;]

Pinky 09-09-2005 17:39

Tylko nie zapomnij o uhach :P

Latek 09-09-2005 17:51

yy?...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wardach
Czy Hellgate Jest Dla Facca Jak Tak To Od KtÓrego Lvl Moge Tam IŚĆ B) B) B) B)

nie powiedziales nam jaką masz profesje, a to jest ważne.

Wardach 10-09-2005 11:35

Moja profesja to sorcerer 20lvl 25mlvl B) B)

J0hny 10-09-2005 11:42

potrenuj nad magiciem bo szczerze to masz do dupy.... hellgate jest pod
ab' dendriel

Grajper 10-09-2005 12:06

hellgate znajduje isę pod ab'dendriel. żeby tam wejśc pooitrzebujesz klucz kosztujący 5k. zaraz przy wejściu masz 1 arene która jest dość łatwa, same szkielety i ghoule i pare dsów. fajny exp dla <25 lvl. na wyższych lvl trza by było chozić na 2 arenkę która przed upem była zajegista a teraz przez e bh łatwo tam paść. jako sorc potreń mlvl do 35~~. wbij 25~~ lvl żeby zadawać chociaż jako takie obrażenia z sd które polecam na e bh. sorc ma mało hp które e bh może szybko zredukować do 0. sd i po kłopocie a może jescze co coś wypadnie :] poiszukaj w dziale filmy filmiku z HG w którym dowiesz się co i jak a przedewszystkim jak wyjść bo to olbrzymi problem dla ludzi którzy 1 raz odwiedziają HG. zazwyczaj kończy się na extra szybkim powrocie do Temple ale jak się wie co i jak to nie ma problemu. treń mlvl weź z bp sd full many z 10 uhów i reszte capa na hmm. i lecisz expić. przydałby ci się jakiś kolega jak idziesz na 2 arene - mniejsze niebezpieczeństwo a większy loot i mniejsze straty w runkach. jak idziesz na 1 arene ( tą łatwiejszą) to praktycznie bierzesz tylko z 5 uhów full many i reszta hmm. polecam zsumonować mino archera który by wybijał skeletony i obijał ghoule. ja zawsze tak robie, nie martwie się szkeletonami a jak cos to mino uderzy w ghoula a ja dobije 1 shotem z hmm. niestety na dsy nie przydaje się on zbytnio, wtedy uciekając wal z hmm. i pamiętaj żeby mieć ok 2 kratki odstępu bo ds potrafi czasem walnać 2 pola przed sobą. chyba tyle, poszukaj filmiku , dobrze radze.

Neho 10-09-2005 15:12

do hellgate jesli jestes palkiem oczywiscie mozesz juz na 15lvl isc, niektorzy jzu na 10 chodza, ale potem moze byc problem z bezpiecznym wyjsciem :p
(zauwazylem blad na 1 arene z ghoulami,skelami i 1-2 ds mozna sic an tak niskich lvl ) sorka za blad :D

PoKeFaN 11-09-2005 20:25

Czy ktoś mógłby podrzucić mi mapę Hell Gate? Mam problem bo utknąłem tam a zostalo mi mało bolt:/ Plx xD // Mapę najlepiej od wejście do wyjścia:P

Dzial Filmy i zwiedzanie z Cichym. Albo poradnik. Mala rada na przyszlosc - SZUKANIE NIE BOLI

PoKeFaN 11-09-2005 20:42

Szukanie nie boli ale ded na GSie to nie jest przyjemna sprawa xD :evul:

Wiesz chodzilo mi o szukanie tematow na forum a nie szukanie wyjscia z hellgate

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:03.