![]() |
Tibia ogółem ! Czyli film .wmv(kolejny xD)
Witam,Witam
To ja szpiczek dlaczego do ****y nendzy daliscie mi bana ??????????? Ten user jest kolegi ale pisze do was Szpiczek! Razem z kumpel zrobilismy my film.Teraz wiecej widac co sie dzisiaj =].Film ogulnie o tibi ;) Link here ---->Link<---- |
Cytuj:
|
Na rapidzie jest looknołem ;]
Filmik niezly mugl by być dłuższy ale fajnei wyglada z tymi dragami :D :) :) i małe p.s neio da się umiescic keylogoogera na wmv ^^ :) |
Cytuj:
|
Zdecydowanie lepszy niz poprzedni, postaraj sie zrobic jeszcze lepszy i troche dluzszy ;P
|
Dzieki panowi.Ten film jest krutki poniewaz nie mialem zbyt duzo zasu;/ ale beda lepsze.
to kato jest moje (szpiczek) a nie kumpla -.- |
Fajne wykonanie :) Jeszcze gdyby filmik trwał troszke dłużej to było by Cool, róbcie dalej takie filmy,super wam to wychodzi :p
|
Taa wszystko wypas tylko gdyby bylo troche dluzsze
|
filmik full wypas i muza też dobrana za***iście.
|
hmm zauwazyliscie ze ostatnio jest coraz wiecej wmv. kiedys bylo odrazu bez scigniecia i sprawdzenia tekst " gajjjjloger ban mu !! zabije cie w rel !!" a teraz juz kulturka
topic: fajny filmik ale za krutki !! |
Filmik spoko ale troche kródki, napisy połowe filmu były. Zrób coś dłuższego.
|
Ja Uważam że film Jest super !
|
Za niedlugo kolejny film tym razem nie beda wykozystywane fragmenty z tibi lecz my w rl =]
|
Filmik bardzo mi sie podoba, az mi ciarki przeszly jak ogladalem :p <hihi>.
A tak btw. Jestem poczatkujacy w tym wszystkim i ostatnio rowniez zaczalem robic swoje filmiki, i czy moglbys mi odp. na pare moich pytan: 1. Jak zrobic taki fajny obrót ekranu, jak ty nakoncu danego ujecia? 2. Jak zrobic napisy koncowe? Jestem w tym narazie zielony! Z gory mowie :) i dzieki. Pozdrawiam! //Az~~ |
Oczywiscie moge ci pomuc lecz nie do kaca :baby:
Ja sam sie uczylem,dlatego tez chce zmusic cie do wysilku B) wszystko jest w windows movie maker.A zreszta kto chce pomocy (nawet doswiatczonej osoby o ile chodzi o filmy wmv) pisac na gg: 4889210 zawsze no prawie zawsze niewidoczny :baby: :baby: :baby: PRZYPOMINAM NIE ZROBIE ZA WAS CALEGO FILMU |
Filmik niezły,chociaż widziałem lepsze a i dobrze dobrana muzyka.
|
Kurczę..szkoda że taki krótki moim zdaniem bardzio dobrze dobrana muza do akcji-dało fajny efekt ale nastepnym razem dluzszy zrób ^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:34. |