![]() |
Bank
mam pytanie o co chodzi z tymi bankami i sheryfem?? ?( ?( ?(
|
W banku możesz rozmienić kase. GP na platyny i na odwrót, a szeryf jest dla bajeru.
|
Mi sie tam wydaje ze w pomieszczeniu z szeryfem na tablicy wypisywane sa nicki tych najbardziej HUNTOWANYCH postaci, Tak slyszalem i to tylko plotka wiec nie potwierdzam na 100%
|
w banku rozmieniasz gold coins na platynke i na odwrót a u szeryfa płacisz czynsz na hate (3k chyba) oczywiście jak ją masz i jest taki bajer że jak niezapłacisz to przychodzi do ciebie list ze masz niezapłacone ytpe i jak niezapłacisz to coś tam
|
Szeryf-Komornik. :D
Szkoda że do banku nie można wpłacać kasy na odsetki (~20% :D). Ale by były jazdy gdyby można było :D:D. Każdy z 1 gp by leciał do banku. Czy myślicie o tym samym co ja?? :] Ja mam ochotę napisać list do cipów. Może by przeszło :rolleyes: |
hehe, a jak ja by wpłacił 1gp to co by było (odsetki 20%) ? :D No niezły pomysł... Fajnie by było, gdyby była możliwość robienia kredytów (oprocentowanych) i innych podobnych takich bajeró... Ciekawy pomysł :) - jestem ZA.
|
Kredyt? To pomyśl robisz chara na 8 levelu porzyczasz 100K, dajesz do głównej postaci i masz kase a tamten char niech se ma rooka. Kase na domeq sie zostawia w depo i ona co miesiąc jest pobierana automatycznie. Listy przychodzą jak nie ma kasy w depo, szeryf to bajer.
|
No ale poziom wypożyczonej kwoty zależny by był od lewelu. Analogicznie postać na 10lvl mogła by porzyczyć 10gp :D. Albo można by było korzystać z kredytó od 15lvl (chyba by ktoś tyle nie siedział, żeby 150gp pożyczyć, bo tyle mógłby na 15lvl...;)).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:30. |