![]() |
New tibicam version is working :)
Nowa versja tibicam już działa tylko trza nakręcić nowe filmiki. Oto link:
forum zmienia link bezspośrendni dlatego podaje tak: http://tibia.gamigo.de/forum/showthr...threadid=49619 tam bedzie link który podał sam how2doit Życze miłego nagrywania a wkrótce oglądania ;) |
Teraz jest dobrze :)
__________________________ Fargass 17lev 25mlev Sorcerer (SD maker) HIBERNA |
niewiedzialem ze tibicam zajmuje tak malo
P.S mowcie jak bedziecie mieli fajnie filmiki 8) i jeszce jedno jak uruchomic tibie cam? |
k dla przykładu, żeby ludzie wiedzieli że działa pokazuje mój testowy filmik jak bije gs'a na harmoni ( słabe hity wpadały, wogóle cieńko mi to wyszło ale loot w kit może być)
test-gs |
Ale ja tam nie widze nigdzie linku do sciagniecia tej tibiacam ?(
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Sciagnolem,rozpakowałem,widziałem. Mogłeś zrobić troche dłuższy ten filmik ale zawsze coś ;) I skille masz średnie. Ja na 26lev miałem lepsze i wcale ich nie trenowałem.
Mam tylko nadzieje że nie było żadnego keylogera. |
Choc niezadlugi ten filmik , jest bardzo fajny, mozna bylo by go przedluzyc o jakies 20 min, miales duzo strzal wiec dal bys rade :D , skile taki zeby wziac bez wiekszych strat gsa ;) Czekam na nowe filmiki :]
|
ancient cavu skille szybko lecą jak sie używa spearów. Problem w tym że ja nie używam spearów od 14 lvla, i dist mi leci tylko jak wale ze strzał i bełtów, a do tego wale takie potworki które dają dość dużo expa i szybko giną (2-4 strzały) myśle o ghulach , w tej chwili to właściwie to są 1-3 strzał. No i ostatnio sie przerzuciłem na smoczki, DLe i GSy to troche mi podskakiwał dist.
A filmiki krótkie bo czasu nie było, pozatym zrobiłem to tylko poto żeby pokazać że działa i przy okazji przetestować tibicam. Jak bede miał filmik jakiegoś hunta na smoczki lub DLe to dam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47. |