![]() |
Help!
Mam taki problem:
Wpisuje Nr i pass normalnie zeby sie zalogowac , czekam z minute i mi wyskakuje taki myk. Cannot coonect to a login server. Error:Connection refused. ?????? Helpp me plz ------------------------ Zrobilem jak powiedziales i nadal to sam ;( |
Sa 2 mozliwosci. Albo masz odlaczony modem lub internet, albo jest wylaczony login server Tibijski. Zresetuj kompa, jak nie podziala przeinstaluj Tibie, a jak to nie zadziala to moje sily slabna. Mozesz poszukac tez gdzies na forum, bo chyba byly juz takie tematy.
|
Być może nie do końca uporali się z tym problemem co zaistniał przed świętami. Mi wszystko działa. Może administrato sieci zablokował porty tibii. Poproś rodziców aby się z nimi skontaktowali i załatwili co trzeba.
|
a moze brat/siostra zablokował/zablokowała ci coś na Firewallu :/
_________________________________________________ Fargass 17lev 24 mlev Sorecerer Dark Mage HIBERNA |
Albo możliwe że w options masz zaznaczone Test srever login i dla tego nie możesz sie zalogować :P
|
Ja tez mialem ten sam problem , porostu sciagnelem nowa Tibie i wszystko bylo juz ok.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:05. |