![]() |
Follow the Hollow!
Zainspirowany wspanialym i oryginalnym Anime "Bleach" postanowilem stworzyc potworka w podobnej konwencji. Stwory nazywane "hollows" sa to dusze ktore maskuja prawdziwe oblicze pod maska i posiadaja dziure w miejscu gdzie powinno byc serce i inne organy wewnetrzne :P Oto jeden z nich, bede robil oczywiscie wiecej:
http://img364.imageshack.us/img364/9...llow1yj.th.png http://img365.imageshack.us/img365/5...orowany1ge.png Dalem wersje do pokolorowania jesli kogos by to interesowalo. Sam nie jestem w tym mistrzem wiec powodzenia ;) Licze na komentarze bo troche sie z tym nameczylem. |
hmm...szczerze to nawet mi się podoba tylko ten pysk troche jest dziwny to znaczy źle dobrany kolor :/
ogólna ocena 7/10 |
Mi się podoba, ale trochę wygląda jak niedopracowane:P
Wklej może oryginał dla porównania |
Taaa wszyscy mówią, że "Quuul", bo gośc robił komiks pt. "lol" -.-. Jak ja nie lubię lizusów...
Mi się nie podoba.. cieniowanie ani dobre ani złe, brzydkie :/, |
Cytuj:
|
Nie nie :). Spoko. Po prostu nienawidze lizusów. Panowie powyżej jednak nie odróżnają twojej pracy z komiksem pt. "lol" (BTW: Gratz za komiks, bo fajny ;)). A z twoim smokiem. Ogólnie nie podobał mi się tylko kontur, zero AA (anti allasing - jak nie wiesz co to jest to zapraszam na www.pix.art.pl :)). Jednak smok no bardziej patrzeć od strony wizualnej - jest dobrze wykonany. Raźi tylko brak AA i troszke chybione cieniowanie. I sorry jeżeli cię uraziłem, miałem zły dzień... Także życzę Ci powodzenia.
~~Huo |
@up
Chyba muszę cię uświadomić... To NIE jest pixelart. Bardziej zbliża się ku oekaki... Praca sympatyczna. ;) Taki nieco limowaty styl... Ale on robi pixelarty. Cytuj:
|
Offtop:
Mrrr... Bleach. W dwa dni przeczytałam 176 rozdziałów. Wciąga cholerstwo. Ja chce mieć swój Zanpakutou ;< Jeżeli spodobał ci się motyw Shinigami, polecam 'Death Note'. Zupełnie inny klimacik... lepszy :) |
Nie wiem, moze tak ma być, ale czemu ten smok nie ma rąk/łap o_O ?
|
Cytuj:
|
No skoro tak, to ok, ale jak dla mnie to jakoś dziwnie wygląda ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:08. |