![]() |
Demona Hunt
Witam, jest to film z Warlocków. Hunt w wykonaniu dwóch Knightów. Film ukazuje wszystkie respawny Warlocków w tym miejscu. Ciekawostką jest ostatni Warlock, który narobił niemało "syfu", Enjoy.
http://rapidshare.de/files/4934747/D...ights.rec.html |
Hmm gratzior.. Nie ogladałam całego bo troche za długi ale thx za odrycie mapki na niektórych spawnach :D
|
obejrzałem cały, i na końcu prawie, prawie ;) fuxa miałeś ;]
|
poprzednia tresc nie odpowiadala modkom!!!
Sciagam... zapowiada sie nawet fajnie!!
EDIT: Calkiem fajny :P |
Spoko filmik ale musicie troszke poćwiczyć blkowanie WL
|
nieobejrzalem calego ale i tak mi sie podobalo wielki szacunek dla was obu.?!
za odwage i za dobra technike ale wy uzywacie programu do uhani i lipa....i niema takiej satysfakcji |
Cytuj:
Skąd te podejrzenia? Myślę, że przez to że czasami uhali się 2 razy pod rząd bardzo szybko, ale to jeden drugiego uhał. Jakbyś czytał, o czym mówią, to byś wiedział że uhali się czasem nawzajem. Jeśli chodzi o "boty" czy cokolwiek- NIE używają... A satysfakcja jest :) |
ładny filmik :) polecam !11111111111
|
Rehost please :p
|
Lol archeologia..
Pozdro:D! |
Cholera jasna... myślę "Jakiś fajny film" A tu ten zrypany @rcheolog odświeża tematy sprzed 3 lat...
|
@P.R.O.S.T.O.
Data dodania 10-09-2005, 14:29 ??? zdeka stare... (przyuważ ,że typ który to odświeżył ma nick @rcheolog myślisz , że przypadkiem ?? ) pzdr0;) |
po co wam demki jak pełno z jest nimi na tibicasm filmikuw !!! przed chwila ogladalen jak jakis sahra czy jakos tak soluje se 3 demony i chyba jakiegos bosa bez aola! muwie wam frajda luknijcie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:48. |