![]() |
Houses EO Cach Bubble
Czesc all
Filmik nie moj:) Sa to domki njelpszych graczy w tibie i powiedzcie ktory waszym zdaniem jest najlepszy LInk: http://rapidshare.de/files/4945599/houses.rec.html |
Cytuj:
|
Eternal
Moim zdaniem najlepszy domek ma eternal oblivion :D
|
Dołaczem sie do wypowiedzi kolegi wyżej... BAN PLX THIS N00B!
@topic Muszę przyznać, że wszystkie 3, a raczej 4 domki były very nice! :D |
Cytuj:
najbardziej podoba mi sie chatka Bubble :S |
osobiście bardzo mi sie podoba od bubble, ten demon set :)
|
LooooL Ja też chce takie itemki!!! i wogóle o so chosi z tymi runkami:
21:06 You see a spell rune for level 4. It's an "adana mort"-spell (36x). 21:06 You see a spell rune for level 10. It's an "adevo mas vis"-spell (15x). Rare??! : 21:05 You see a phoenix shield (Atk:0 Def:34). :P |
Cytuj:
jak zawsze jakiś glupi noob zespoiluje co było w filmie ;/ |
Weź człowieku skończ i qrw.. nie wyzywaj od noobów bo mortal kombat i cie nie ma :P . A co miałam dać comment "Fajny filmik". LoL -.-
|
Cytuj:
A filmik spox :) jeden item z takiej chatki i czlowiek staje sie milionerem :P |
Cytuj:
|
Gz filmiku stary zawsze chcialem zobaczyc domki tych "panów" jeszcze raz Gz miales dobry pomysl :P
|
;) lol ja mam lepsze hatki ;p tak naprawde to wypas ale eo rox !! bubble za t ma demon seta xD
|
HaHaHaHa chyba pytałam się o co chodzi z tymi runkami a nie, że kurde mać kopiuje tekst. I weź już skończ bo napsiałam 1% z rarów jakie były na filmiku >.>
|
niezle domki majo:D:D a te itemy:) az milo patrzec chialbym zeby mnie wpuscili do ich domkow i poweidizeli ze moge wziosc se 5 itemkow:D:D:D
wtedy stalbym sie bogaty |
WOW te domki są wypasione na maxa tak ja i chary właścicieli domqów :)
|
moze ktos to wrzucic na inny host bo mi sie znowu pochrzanilo z rapidshare...:/?? plz
|
Slyszalem juz ze na Antice cuda sie dzieja, ale jak zobaczylem te dwie runki
w domu Bubble to mi szczena opadla. :p |
e plx wrzuccie an tibie de lub cos innego bo sie nie da ściagać :/ coś o jawa skriptah jess
|
Najlepszy i najfajniejszy domek ma Bubble.Ciekawe co trzymaja w skrzynkach :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:00. |