![]() |
Dobo - nie-mod?!
Eeeee... Niech bedzie ze spam, ale czy nasz kochany, ulubiony, wszystko robiacy, nie leniacy sie, nasz biedny evul mod Dobo stracil pozycje Moderatora?!
|
Sam odszedl. Ma chyba wyjasnienie w podpisie.
Cytuj:
|
łeeeeeeee a zwasze mialem polewe z jego haseł :)
|
Jesli to prawda to szkoda był dobrym modem miał swoje zdanie i godnie sprzątał brudy tego forum.Jednak poczekam jeszcze na oficjalne oswiadczenie kogos z góry .
|
Szkoda :( ....
|
Mój uluniony moderator :(. Świetnie pracował... wykorzystywał cały czas ( na prawie ;)) na forum. Za***ista jest jego dziewczyna Emma :D. Gośc który potrafił odróżnić żart od nie - żartu :).
"Kto chce wp!3rd0l ;-)))?" Wymiata Acha i lubi dresy:). |
Szkoda jak cholera...
Dobry mod był. Może jeszcze tu wróci? |
Cytuj:
|
Tak, Dobo odszedł, chyba wystarczająco napisał w podpisie.
|
Taaaaak nasz (moj) ulubiony modek szkoda ze sie odwolal (tak to nazwac??) napewno forum bedzie inne bez niego :)
|
och to straszne! proponuje oglosic zalobe narodowa!
pewnie, ponabijajcie sobie jeszcze posty... ;P ciekawe ile ten temat do jutra bedzie mial stron... 10? 20?xD |
Szkoda Boba. Swój chłop był, ciekawe czy zrezygnował z moda czy z całego forum ;-P
|
Tak. Odszedł z własnej woli. Już jakiś mod założył temat o tym (chyba) i żeby nie spamować. Ewentualne pożegnania w notkach xD
|
Cytuj:
|
Qr*a... że się tak wyrażę... sorry, ale dla mnie Doba nikt nie zastąpi. Dobo i Raul mają charakterystyczne style... jeden odszedł... mam nadzieję, że Raul nie zrezygnuje...
|
licznik do 500 postow jest nadal ;P a wiekszosc z wypowiadajacych sie tutaj ma ponizej, wiec nadal pewnie pisza dla nabijania ;)
|
Bez Doba Metal Militia nie bedzie juz Metal Militia(jesli jeszcze bedzie) ;<<<
|
Cytuj:
|
He-fa-lumpyyy!
|
nieliczny moderator który umiał pomagać użytkownikom.szkoda
edit:pomocny ale nie lubi najlepszej muzyki na świecie(i nie trawi:P) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:57. |