![]() |
Coronel Bornegio 155 elite knight Pythera
|
woOW, za****** filmik, najlepszy dotąd z filmów wmv. Fajna muza, sporo akcji, i wogóle ;) Szkoda, że został hacknięty :(
|
Filmik znakomity :) Aż mi się łezka zakręciła w oku :p Od 1 lvl do hacka....
POWYWIESZAĆ HACKERÓW!!!!!!!!!!!!! |
...
Filmik naprawde swietny, wspolczuje mu... ja niemoglem wytrzymac juz jak mi 42 lvl hakneli a co dopiero on... skubani hackerzy X( ...
|
:)
Chłopaki spoko , on odzyskał itemy , jest tam wycinek z tibianews.net o tym ze hacker zwrocil itemy gdyz stwierdzil ze nienawidzi bornegio ale moze mu to udowodnic w inny sposob . Przez te kilka dni kiedy nie mial eq latał w moim mpa gdyż ja mam reda , lecz znow ma swoje eq :) nie ma co sie martwic :D
|
Cytuj:
Aha.. Skoro on latał w Twoim mpa bo nie miał swych "normalnych" itemow, to w czym on lata normalnie?? :p |
:>
|
Ahhh filmik wy***isty..Ten sam efek jaki przy oglądaniu wmv o Sergio Demonslayer. A to jak postąpił hacker można nawet powiedzieć, że jest godne podziwu...Shackował go bo miał powód a itemy i tak oddał ;) Gratki zaje~~ego filmu ;]
|
GRATZ!!! Tez gram na pytherze i znam tego człowieka ROX!!!!!
FiLM zaje*****sty :cup: |
Piękne........
|
cudowne...po prostu majstersztyk...
|
Kapitalnie zrobiony film w życiu nie widziałem lepszego wielkie GRATZ dla wykonawcy!!
|
:)
:D dalej dalej komentowac :P
|
Etelek a mozesz umiescic w ****** albo rar?? bo ja mam dosyc wolnego neta...
|
@Vasth
Lepiej nie bo armia ludzi zacznie pisać lee keylogger =/ |
Nie powiem nic nowego ale...LEPSZEGO FILMU JESZCZE NIE WIDZIALEM :cup:
Fajna muza i klimat.Naprawde przyjemnie oglada sie ten filmik |
Film Wymiata!!!!!!!
:lucznik: Najlepszy filmik jaki oglondalem!!! A Bernegio Roxxxxxx :cup: !!!!:):):):):)
Serv:Pythera Profesja:Palladyn :łucznik: Level:34(rośnie) Skille:76/59(wciąż rosną) |
TAAAAK :D PYTHERA!!!
Tego Pana spotkałem juz nie raz i myśle, że on jest SUPER!! Widzieliście Jego domek??? (na tibia.com jest napisane że ma na Edron ale chate ma w Venore :P ) Wogóle on jest THE BEST!!! Ogólnie to na Pytherze jest okropnie duzo Cornolelów... Cornonel: Bornegio (155EK), ~Peko (138EK), ~madureira (137EK) pozatym jest duzo "podrobów" :P na 8-10lv..... |
rehost plz mam bana na rapidshare :/ ;(
|
Etelek nie wiedziałam że jesteś Polak...myślałam że kolejny "BR" xD
Hail Pythera równiez 8o @Gatho mash racje...a mi sie zdaje że te all coronelsy są z jednego miasta>oczywiscie BR xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:45. |