![]() |
The Evil Eye
Czy ktoś coś wie o potworze o nazwie The Evil Eye wygląda jak elder beholder
|
poszukaj...
|
Jest to boss beholderów
|
The Evil Eye jest to najmocniejszy potwór w Tibi(Skąd wiem? Zobacz sobie na potworki w dziale Potwory na tibia.pl)
Nie wiadomo narazie o nim nic o prócz tego, że wygląda jak stary Beholder i jest ich Bossem :P |
@up
Zobacz filmik potem mow. Zawsze potowry o których tibia.pl nie wie ( hp, exp ) są na końcu tak bylo z m.in. faraonami. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jemu chodzi że wyglaa jak elder beholder :)
|
Evil Eye
film z ubijaniem wyżej wymienionego:
http://tibicams.tibia.gamigo.de/en/movies/show/1273 HP : 1100 EXP : 500 LOOT: tym razem jakieś złoto (niewiele) |
W podpisie mam link do postu w którym wypisałem dane o "Evil Eye'u".
The Evil Eye (Elder Beholder) Około 1100 HP daje 500 expa wypada z niego kasa (0- 60 gp). Wali na dystans (soul fire, poison) i wali z wave'ów (nie traktować dosłownie z nazw) water, poison i paralyze. Paraliżuje, chyba wysysa mane. Przywołuje Demon skeletony i ghosty. Występowanie: HellGate |
Tibia cam
Jak tego uzywac by odtwarzac filmy??;/ ;(
|
ten potwor niby jest najsilniejszy ale to nie prawda orshabaal jest silniejszy
orshabaal summonuje demony a the evil eye elder beholdery wiec wiadomo ze demony sa silniejsze od elder beholderow |
Cytuj:
@topic The Evil Eye jest dośźć słabym bossem, słabsi są tylko bossowie mino i Elfów. |
Omg
Cytuj:
Wcale nie jest najsilniejszym potworem w grze.-.-" Na stronie jak nie widomo o jakims potworze umiesza sie go w kolejnosci alfabetycznej. Widzialem film z tym potworem nie jest wcale taki silny. |
Cytuj:
on jest na końcu bo na tibi. pl niemaja dosc informacji o nim, i niesumonuje elder becho tylko nieumarłych |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:45. |