![]() |
Polscy Senior Tutorzy
Siemka!
Chcialbym zeby wszyscy seniorzy sie tutaj wpisali. Pomoze to nam we wzajemnej komunikacji itp. Nie pisze tego na forum Tutorow bo sadze ze wiekszoc polakow by tam tego nie przeczytala..a tutaj jest na to wieksza szansa :) Pierwszy na liscie Zizka |
hmh
A chociaż Tutorzy?
|
Galana, zwykli tutorzy:
Lady Slodziutka Legend of Ogg (ja ;)) Polskich seniorów brak jak na razie. |
Polskich tutorow jest nawet bardzo duzo, co do seniorow nie wiem ale na wielu swiatach spotkalem sie z polskimi tutorkami
Btw. Lady slodziutka rox xD |
LOL!!! i niby po co maja sie tu wpisywac? zeby w grze nooby ich spamowaly o free itemy, bo wkoncu tutorzy to pewna maja "moc" ? USE THE FORCE!!!
|
wg mnie to zalozycielowi tematu nie chodzi wcale o to zeby poznac wszystkich senior tutorow ale pochwalic sie ze on takowym jest. i jak dla mnie to jeszcze jakos pewnei niezasluzenie dostal ta pozycje dzieciak (nie koniecznie w sensie fizycznym, raczej psychicznym) i chce zeby kazdy wiedzial ze on jest senior tutor.
|
Cytuj:
@ UP :Wychodza kompleksiki :), btw naucz sie pisac jesli masz juz ochote komus wygarnac, zebym wiedzial o co ci chodzi :) "to jeszcze jakos pewnei niezasluzenie dostal ta pozycje dzieciak . Jak doskonale wiesz system rekrutacji Tutorow jest automatyczny ale zawsze przeciez mozna dostac sie tam niezasluzenie :) Sens threada: Jest tak jak napisalem, a co do spamowania o free itemy zdarza sie zawsze :) Enjoy! Zizka |
po 1 kompleksow zadnych nie mam, tutor examow nei robie bo nie bede mial potem czasu udzielac sie na tutor board. nei zamierzalem Ci wygarnac jak to nazwales, tylko delikatnie zasugerowac ze przeciez halden postaciami z ranga tutora jest powszechny, jak rownierz rozwiazywanie testow komus przez kogos.
Cytuj:
i jeszcze raz mowie ze nei mam kompleksow. to ze jestem maly, koledzy mnei ponizaja, bija codziennie mokrymi szmatami w kiblu i gasza na mnie cygary to nei znaczy ze mam kompleksy!!!!!!!! rozumiesz?!?!!!!!! |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
U$3r |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@ Topic : Jacys Tutorzy oprocz sfrustrowanych uzytkownikow forum? :) U$3r |
zwroty: Ty, Ciebie, Ci, itd zawsze pisalem i pisze z duzej litery z szacunku dla "rozmowcy" i zwyklego przyzwyczajenia.
Cytuj:
|
u$er nie rób sobie wiochy i skończ...
|
Polskich senior tutorow jest od groma. Kazdy kto byl tutorem od ponad pol roku i spelnial swoje obowiazki zostawal senior tutorem. Nie jest to wcale jakis powod do radosci, poniewaz pozycja tutora i senior tutora rozni sie tylko i jedynie nazwa.
|
U$er jak narazie nic mądrego nie powiedziales ... literowki nie sa bledami ortograficznymi wynikaja one glownie z szybkiego pisania na klawiaturze.
Topic: Taka lista jest nei potrzebna chyba ze chcecie ich spamowac. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:28. |