Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Polscy Senior Tutorzy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=49967)

U$3r 12-09-2005 00:16

Polscy Senior Tutorzy

Siemka!

Chcialbym zeby wszyscy seniorzy sie tutaj wpisali. Pomoze to nam we wzajemnej komunikacji itp. Nie pisze tego na forum Tutorow bo sadze ze wiekszoc polakow by tam tego nie przeczytala..a tutaj jest na to wieksza szansa :)

Pierwszy na liscie

Zizka

U$3r 12-09-2005 20:41

hmh

A chociaż Tutorzy?

Barry 12-09-2005 21:05

Galana, zwykli tutorzy:
Lady Slodziutka
Legend of Ogg (ja ;))
Polskich seniorów brak jak na razie.

Rybzor 12-09-2005 21:40

Polskich tutorow jest nawet bardzo duzo, co do seniorow nie wiem ale na wielu swiatach spotkalem sie z polskimi tutorkami

Btw. Lady slodziutka rox xD

Scream 12-09-2005 22:02

LOL!!! i niby po co maja sie tu wpisywac? zeby w grze nooby ich spamowaly o free itemy, bo wkoncu tutorzy to pewna maja "moc" ? USE THE FORCE!!!

Khazar 12-09-2005 22:53

wg mnie to zalozycielowi tematu nie chodzi wcale o to zeby poznac wszystkich senior tutorow ale pochwalic sie ze on takowym jest. i jak dla mnie to jeszcze jakos pewnei niezasluzenie dostal ta pozycje dzieciak (nie koniecznie w sensie fizycznym, raczej psychicznym) i chce zeby kazdy wiedzial ze on jest senior tutor.

U$3r 12-09-2005 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazar de'Shar
wg mnie to zalozycielowi tematu nie chodzi wcale o to zeby poznac wszystkich senior tutorow ale pochwalic sie ze on takowym jest. i jak dla mnie to jeszcze jakos pewnei niezasluzenie dostal ta pozycje dzieciak (nie koniecznie w sensie fizycznym, raczej psychicznym) i chce zeby kazdy wiedzial ze on jest senior tutor.

@ UP :Wychodza kompleksiki :), btw naucz sie pisac jesli masz juz ochote komus wygarnac, zebym wiedzial o co ci chodzi :) "to jeszcze jakos pewnei niezasluzenie dostal ta pozycje dzieciak . Jak doskonale wiesz system rekrutacji Tutorow jest automatyczny ale zawsze przeciez mozna dostac sie tam niezasluzenie :)

Sens threada: Jest tak jak napisalem, a co do spamowania o free itemy zdarza sie zawsze :)

Enjoy!

Zizka

Khazar 12-09-2005 23:13

po 1 kompleksow zadnych nie mam, tutor examow nei robie bo nie bede mial potem czasu udzielac sie na tutor board. nei zamierzalem Ci wygarnac jak to nazwales, tylko delikatnie zasugerowac ze przeciez halden postaciami z ranga tutora jest powszechny, jak rownierz rozwiazywanie testow komus przez kogos.

Cytuj:

Nie pisze tego na forum Tutorow bo sadze ze wiekszoc polakow by tam tego nie przeczytala..a tutaj jest na to wieksza szansa
"sumienny tutor zajzal by na to forum. a tu przy okazji sa rzesze gapiow ktorz moga podziwiac ze jestes senior tutorem. ja dalej obstaje przy swojej wersji "wydarzen".

i jeszcze raz mowie ze nei mam kompleksow. to ze jestem maly, koledzy mnei ponizaja, bija codziennie mokrymi szmatami w kiblu i gasza na mnie cygary to nei znaczy ze mam kompleksy!!!!!!!! rozumiesz?!?!!!!!!

U$3r 12-09-2005 23:30

Cytuj:

po 1 kompleksow zadnych nie mam,[...]

To zle, bo walisz ortami jak gnojem po polu, powinienes nad tym popracowac, albo z czystej przyzwoitosci sie wstydzic. :)

Cytuj:

"sumienny tutor zajzal by na to forum. a tu przy okazji sa rzesze gapiow ktorz moga podziwiac ze jestes senior tutorem. ja dalej obstaje przy swojej wersji "wydarzen".,[...]

Gdybys wiedzial jak dziala Tutor's Internal Board doskonale bys wiedzial, ze czasem cos moze umknac przy tak duzej ilosci postow. A tutaj jest wieksza szansa na to, ze zostanie to zauwazone, chociazby potwierdza sie to przez Twoje posty :)

Cytuj:

i jeszcze raz mowie ze nei mam kompleksow. [...] to nei znaczy ze mam kompleksy!!!!!!!! rozumiesz?!?!!!!!!

A jednak ciagle powtarzanie i zapewnianie, ze tak nie jest, sklania mnie do innego przekonania.

U$3r

Khazar 12-09-2005 23:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez U$3r
To zle, bo walisz ortami jak gnojem po polu, powinienes nad tym popracowac, albo z czystej przyzwoitosci sie wstydzic. :)

Gdybys wiedzial jak dziala Tutor's Internal Board doskonale bys wiedzial, ze czasem cos moze umknac przy tak duzej ilosci postow. A tutaj jest wieksza szansa na to, ze zostanie to zauwazone, chociazby potwierdza sie to przez Twoje posty :)

A jednak ciagle powtarzanie i zapewnianie, ze tak nie jest, sklania mnie do innego przekonania.

U$3r

haha a jednak wydawales mi sie inteligentniejszy. ortami nei wale zadnymi oprocz takich ktore wynikaja z lenistwa (brat ąęść itd) czy szybkiego pisania na klawiaturze (nei zamiast nie, halden zamiast handel). kyto chcialby zobaczyc Twoj topic na tutor's internal board to by go zobaczyl. a co do mojego zapewniania z enei mam kompleksow to nasz szanowny pan z niewyparzona geba (poczytalem kilka tematow zalozonych przez Ciebie) nie uwazal na polskim kiedy nauczuciel mowil cos o ironii, sarkazmie i tym podobnych.

U$3r 13-09-2005 00:31

Cytuj:

[...]ortami !nei! wale zadnymi oprocz takich ktore wynikaja z lenistwa![...]

O! Tutaj byles leniwy :)

Cytuj:

[...](nei zamiast nie, halden zamiast handel).[...]

O a tutaj drugi raz, szczescie ze to tylko kontrolowana pomylka :)

Cytuj:

([...] kyto chcialby [...]

I znowu len :)

Cytuj:

[...] zapewniania z enei mam kompleksow to[...]

Dobrze ze to wszystko jest zamierzone, bo pomyslalbym ze masz problemy z pisaniem :)

Cytuj:

[...] (poczytalem kilka tematow zalozonych przez Ciebie) [...]

No proszę! Nawet z dużej litery! :) Słyszałem, że zaimki w listach piszemy z dużej litery jeśli kogoś chcemy wywyższyć, powierzyć respekt. Nie dziwie się, czemu zastosowałeś tą regułe :) Dziękuję!

@ Topic : Jacys Tutorzy oprocz sfrustrowanych uzytkownikow forum? :)

U$3r

Khazar 13-09-2005 00:51

zwroty: Ty, Ciebie, Ci, itd zawsze pisalem i pisze z duzej litery z szacunku dla "rozmowcy" i zwyklego przyzwyczajenia.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazar~
ortami nei wale zadnymi oprocz takich ktore wynikaja z lenistwa (brat ąęść itd) czy szybkiego pisania na klawiaturze (nei zamiast nie, halden zamiast handel).

strasznei wybiorczy jestes i tej czesci o bledach wynikajacych z szybkiego pisania na klawiaturze juz nie zacytowales. a to dziwne bo te bledy przez Ciebie "wyliczone" to zwyczajne literowki a nie bledy ortograficzne. polecam poczytac sobie "regulki". bledow otrograficznych (1. stopnia) nie popelniam (w przeciwienstwie do 50% - jak nie wiecej - uzytkownikow tego forum).

Helixaw 13-09-2005 16:27

u$er nie rób sobie wiochy i skończ...

Adash 13-09-2005 16:39

Polskich senior tutorow jest od groma. Kazdy kto byl tutorem od ponad pol roku i spelnial swoje obowiazki zostawal senior tutorem. Nie jest to wcale jakis powod do radosci, poniewaz pozycja tutora i senior tutora rozni sie tylko i jedynie nazwa.

Mutares 13-09-2005 16:43

U$er jak narazie nic mądrego nie powiedziales ... literowki nie sa bledami ortograficznymi wynikaja one glownie z szybkiego pisania na klawiaturze.

Topic: Taka lista jest nei potrzebna chyba ze chcecie ich spamowac.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:28.