Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Gildie (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=23)
-   -   Polacy poszukiwani (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=49983)

Oines 12-09-2005 12:08

Polacy poszukiwani

Witam! Chcialbym wyjsc z propozycja jaka jest zalozenie polskiej gilidii na Vinerze. Jak wiadomo albo i nie Polacy sa tam bardzo nie licznie dlatego trzeba by sie zjednoczyc i przesiwstawic innym czychajacym na nas nacja :evul: Ja nie mam PACC wiec tego zrobic nie moge dlatego wlasnie tutaj szukam pomocy. Czekam na propozycje :]

cokolwiek 16-09-2005 22:47

Widzałem jak deda zaliczyłeś, współczuje (20k od ciebie chcieli? chore)
pacca też nie mam , ale chetnie bym do gildi dołączył jakby co ."Kenny Fire Archer" (widziałeś na pewno) 12 lvl dist 38 sword 25 shield 33
Zawsz mogły byc gorsze te moje skiile :D .

Knight Buckerpol 21-09-2005 20:16

Nom...

Jest gut! Jeżeli cos mialo by się dziać z gildia to ja jestem chętny ale niestety nie mam pacca. Jakby cos do moge być dostawcą żarcia. oczywiście sprzedwałbym tylko gildii i ryby w dodatky. Sztuka 1-2 GP 8o
Wiec czekam...

Master Olbaid 22-09-2005 14:03

Zaczełem w czoraj grac na Vineże chetnie bym wstąpił do jakiej poskiej gildi jak wyjde z rooka:P

D.J Ziom 22-09-2005 18:03

Ja jestem chętny

Jestem chętny ale niestety nie mam pacc ;( Ale narazie mozemy stworzyc nie oficjalnom gildie chodzili Byśmy na hunty itp. tyle że nie bylo by tego na tibia.com ,a jak sie znajdom jak ja to mówie pacowicze :P to stworzymy gildie oficjalnom i Będzie happy :)
Knight Buckerpol@ przydaly by sie robaki na wendke po zniżce:P

Tarny 22-09-2005 19:09

Oines widzę, że jedną śmierć zaliczyłeś przez mojego brata ;)

Knight Buckerpol 22-09-2005 20:10

aha

Aha. ale ja chce sprzedawać ryby a nie robaki. Ale mam pytanie gdzie iala byc by głowna siedziba?? Poszukajcie po drodze troche polskich paccowcow..
Wiecie. Ja nic nie mówie ale gildiemozna miec juz a budynek znajdziemy jakis nie uzwyany. Np ten koło gór goblinów czy chodźby w miescie :p

D.J Ziom 22-09-2005 21:04

Z tym gildia house to nie problem, bardziej z polakami z pacc bo paru znam ale są w innych gildiach :( pytałem paru ale mówiom ze wolom te w których są X(

Knight Buckerpol@ale z tymi robakami to pomyśl :D naprawde niektórym sie przydadzą :P

Master Olbaid 23-09-2005 08:53

Narazie chyba wystarczy tak nieoficjalna potem moze kogo z paccem sie zanajdzie albo ktos kupi:D

Rudy Fixer 23-09-2005 18:44

Chętny

Jestem chętny do przystąpienia w wasze szeregi czekam na odpowiedz :] Kręce się w okolicach Carlin i Ab'dedriel Nick Rudy Fixer lvl 9 :blazen: profesja Knight :berserk: bron obuchowa

D.J Ziom 23-09-2005 19:47

więc trzeba sie spotkac :) np jutro 15 00 kolo mostu dwarfów pólnocna strona czy wszystkim pasuje? trzeba jeszcze bendzie wybrac kto bendzie przywódcom naszej gildi i wogule. Tak wiec napiszcie do mojego chara lub na forum czy wam pasi jak nie :) to przekładamy zbiórke:D lepiej zeby wszystkim pasowalo bo jak nie to...

trudno:( :D

Master Olbaid 23-09-2005 20:30

Niejsetem na 100% pewien ale na 90% ze bede mial w pazdzierniku pacca to bede mógł gildie zalożyc a tak na boku moze jakas juz nazwe zaproponowac?

Tarny 23-09-2005 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Olbaid
Niejsetem na 100% pewien ale na 90% ze bede mial w pazdzierniku pacca to bede mógł gildie zalożyc a tak na boku moze jakas juz nazwe zaproponowac?

Żeby gildie założyć potrzebujesz jeszcze 4 viceliderów, którzy także _posiadają_ premium account. ;)

Master Olbaid 24-09-2005 07:34

A :/ otym niewiedziałem

Knight Buckerpol 24-09-2005 11:17

Behehe

;(
;( behehehe
ale cieszmy sie ze mamy chociaż jedengo. Zmieniam nick i będę magiem a musze wyjść z rokka. myślałem o premiumie ale sami wiecie. nie chce sie paprać z ta pocztą. Wolalbym Esemesem albo czymś podobnym...

D.J Ziom 24-09-2005 14:58

Cóż ale teraz jest nowy konkurs na tibia . pl wienc starac sie i coś zrobic :D
sam wezmnę w nim udział
i wszystko da sie załatwic

Master Olbaid 24-09-2005 19:21

Terz biore nim udzial wziasc .Mozna by by bylo jak chcemy ta gildie jak ktos wygra główna to mogłby sie z kumplem podzielic i zawsze juz by bylo 2 z paccem:D

Orshabal 25-09-2005 00:16

Szukami gildi ktora mnie by przyjela mam 14 level 15 mlevel
mam 7 czarow durzo gram w tibie
:berserk: i bardzo lubiem expic i prosz zeby mnie jakas gildi przyjela

Master Olbaid 25-09-2005 11:59

To mozna by bylo juz dac jakąs nazwe dla gildi co wy na to ale narazie gildia jest nieoficjalna przypominam ;)

D.J Ziom 25-09-2005 14:30

NO tak ale powinniśmy się gdzies spotkac w tibi tam bardziej pogadamy trzeba ustalic mniejsce spotkanie wtedy bandzie łatwiej i wogule ;)
niech ktos cos zaproponuje :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:34.