![]() |
Nie ma jak nooby :P
Nie ma jak nooby :P. Sam popatrzcie i co powiecie na to? Ten spontan :p! Na poczatku zrobilismy 2 dragi potem mowimy idemy dalej... Na orc forest zwolinijcie. I patrzcie jak my miejli poswiecenie
http://www.hagrid.republika.pl/nie_ma_jak_nooby.rec Ogolnie 3 deady :P |
Cytuj:
|
wszyscy jestescie noobki, mogliscie po prostu wejsc i wrzucic cialo na gore -.-
|
Przeciez probowalismy. Albo reka mi zadrzala po 3 rpobach albo jestem glupi, jak bym na to od razu nie wpadl. atak zrobilem
|
O kurcze! :D Ale z ciebie noob :P:P Zamiast rzucic cialo na góre, to ty chciales zeby twoj koles je otworzyl i oproznil :P:P
|
heheh niezle ja tam bym tak nieryzykowal,a ten typ dobrze mowi trzeba bylo je wrzucic i juz
|
Tak jak w temacie : nie ma jak noobs
btw: jak dałem temat z linkami o republiki to go usuneli |
Lol
Zgłoście do kabaretu ... :cup:
|
xD
Macie u mnie mistrza :cup:
Dawno sie tak nie smialem ;D "20:53 You are now leader of your party. 20:53 Drachol the Druid has left the party. 20:53 Dark Jarryn: ja stop 20:53 Dark Jarryn: ja ide po cialo 20:53 Rafal elo: gdzie rysio?" XDDDDDDD a rysio juz jadl glebe ;) GratZ Dla Was !! :D 8o :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
HEhehheheh co za noobki fimik dobry :D:D (powinnien powstac dzial komedie) ale rafal to noobek najwiekszy :P
|
Nie będe się rozpisywał,mogę powiedzieć tylko gratz dedów.
|
HEHE bordzo smieszne
tam byly tyko 3 bestektery 1 shaman kilka spermanów i warriorów i cyc cienizna |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:00. |