![]() |
BK
Dziś około godz. 21:40 poszedłem na BK - jak zwykle postacią kolegi z caffe :D
Zamieszczam Wam screeny z tego zdarzenia AHM... chciałbym jeszcze dodać że był to mój pierwszy BK solo :) http://www.members.lycos.co.uk/l4m3e...tibia/BK/1.jpg Wejście do BK House'a. Jak widać tylko 50 lvle mogą przejść. http://www.members.lycos.co.uk/l4m3e...tibia/BK/2.jpg To jest loot :D Jak zobaczyłem D-Lance to aż podskoczyłem pod sam sufit :D C Arm i C Shield - to bonus z "kłesta" (omg quest spoiling - mam nadzieje że mi nie dadzą upomnienia). Tak więc... screenów może nie jest za wiele, ale końcowy loot pozytywny :D |
Spoczko screeeny ja mam tylko pytanie czy to jest Dom BK ???
|
Jest tylko jedno miejsce gdzie występuje BK - przynajmniej ja tylko to miejsce znam.
|
Jeden BK i już D-Lance?? To niezłego farta miałeś. Gratz.
|
hehe ladny fukser :)
ps ladnie koledze pod.. ten tego chara?? |
fuxs, fart - call it whatever u want :D
kumpel już chyba nie będzie miał długów ;P Mam nadzieje że szczęście mi będzie również dopisywać jak będziemy huntować na DL'ach :D na isarce już można powiedzieć że mamy blokera :D na titani prawie gotów :) Stay tuned for some more ss |
a tak wogule
a tak wogule gdzie jest bk w jego domu go chyba nie ma bylem najglebiej jak sie da ale go nie bylo
|
ciekawe...
Loot jest ciekawy. Brakuje tylko, że nie robiłeś s'screenów w akcji (w walce). Dziękuję za uwage i Pozdrawiam!~ |
No nieźle fajne screeny :D
|
Cytuj:
|
A mozna wiedziec jaki lvl i profesja tej postaci ale loot i tak niezly jak na 1 bk:DWielkie gratz
|
Fuks i tyle moji kumple zabij tego krocie i im sie nie trafilo.
|
Fajne screeny, co prawda 2 ale fajne :) Szkoda że nie dałeś z samej walki ale spox :) Ja bardzo lubie screeny z (dobry) lootem i stuffem :)
|
Swietny loot, tesh bym tak chcial. Nastepnym razem rob ss podczas walki. GRATZ
|
Ss'y fajne, tyle że brak akcji
PS: Używasz tibia Gg :D |
Spoczko ss-y :D tylko brakuje zdjęcia walka jaki masz dokładnie lvl?? skile?? profesje?? ile ci poszło uhów żeby go zabić ?? :]
|
a gdzie sceny jak się z nim nakminiasz i jaką w tym wypadku mamy pewnosć czy to nie twoje dragon lance? :))
|
Troche malo ss ale spox :]
Jaki lvl, profesja i skile? I ile uhow zeszlo plx :)) |
Cytuj:
|
Loot ladny wypadl tylko szkoda ze bohy ci nie wypadl to bys sie cieszyl :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:35. |