![]() |
Solu pointy
Ile razy juz wam sie zdarzylo ze zabraklo wam solu pointow? Bylem raz na guardach i uzywqalem runek. Kiedy konczyly mi sie runki robilem nowe (mana fluidy pomagaly mi :p) Kiedy brakowalo mi cap i runek postawnowilem wracac. Ale tu BUM! Ja sie ropnolem do gory cała chamara soldow mnie otoczyla. Ladnie mnie zjechaly :( . Zeszlem na dol Chcialem adori gran flam, a tu mi wyskakuje ze nie mam wystarczajaco duzo soulpontow! A ja sobie sedzie kolo guardow panikuje jak wyjsc?! Napisalem do kolegi aby mi pomogl. Odpisal ok ale to troszke potrwa (wracac z srodka tiquandy do dwafow kolo carli troszke trwa). Mowie ok poczekam. czema, Czekam a tu zonk, zrespil sie jeden guard i mi pszyszedl na przwitanie! MOwie przefajdane! Ide do gory, aby przywiatac sie z soldami, wpakowalem sie w rog aby tylko 3 soldy mnie bily i bilem w nie na ful def, uhajc sie i uzywajac exura vita. zabilem 4 soldy i zostalo mu 8 uhow. No gz! Na szczwescie kolega przyszed w pore kiedy stracielm juz nadzieje (4 uhy). A wiec musze powedzec ze to mnie denerwuje ze mnostwo ludzi uzwa makro, a ze Cipsort to che zlikwidowac kosztem innych ludzi (kosztem = niebezpieczne sytuacje), to juz jest straszne.
A czy Wam tez sie taka historia przydarzyla z solupointami? Piszcie. PS. Dzieki za wyratowanie mnie z opresi stary! |
Racja!!
masz racje:( ja aż takiej sytuacji nie mialem, ale tez czxesto mi brakuje SP:( to strasznie denerwuje bo czasami brakuje mi 1 SD do calego BP a tu zonk brakuje SP i wtedy musze biec po jakiego potworka co ma powyzej 18 expa i potem czekac chyba 4 minuty (ale nie pamietam ile dokladnie) :)
wiec cipy wywalcie te durne SP alebo dajcie krótszy czas regenerowania sie ich :] |
Cip stworzyl soul ponty zeby zlikwidowac sytlacje ze koles sobie robi runy 24/7 na dobe na macro....
A co do twojej sytlacji... To wlasnie przyklad braku myslenia :P zawsze magiem zostawia sie na Guardach 1-2 GFBki na wyjscie :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Madry Polak po szkodzie :p |
@2Up: Nie promocje tylko PACCa :)
|
@Dark Jarryn
Pytanie nr 1 ... Ty robisz runki na hunt na huncie? lol 2. Jakim cudem expiąc na guardach zabrakło Ci SP? 3. Guard daje 165 expa...który Ty masz lvl? 166+? Lejąc je non stop(expiąc) rosną Ci non stop soul pointy...ja nie mogę jakos zrozumieć jak mogło Ci ich zabraknąć skoro SP rosną szybciej niż mana. A mówisz, że many miałeś duzo. Następna sprawa to taka, że teraz się nauczysz zostawiać kilka runek na powrót z miejsca huntu. Przyzwyczailiście się do stania pod depo nie wychodząc expić dalej niż okolice miast to teraz są kłopoty bo nie ma z czego runek robić. Bardziej powinniście się zając tym gdzie expić i nauczyć się grać a nie ciągle tylko płakać jak to ciągle dostajecie kłody pod nogi. SP nie przeszkadzają normalnie grającym ludziom. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A jak trzeba to potrwafie deadnac dla przyjaciol wiec niczeo sie nie boje! |
re@ up
Po 1: nie na "hancie" tylko na huncie Po 2: To sie odzwyczaj Po 3: zrobiłeś double posta Ja też robie runki w czasie huntu i nie tylko na ten hunt czasem nawet na następny :p .Trzeba sie nauczyć jednego: Pilnować ile sie ma souli.I tyle. |
heh miałem podobną akcję co ty tyle, że dedłem xD. Najgorsze jest do że np. mam 35 souli i ide na exp równocześnie porobić sobie runki ( przynajmniej czas mnie nie zjada, bp uh ponad 3h czy ileś tam ). Zabijam i robie Uh i jak już wracam do miasta to mam...( jak tu np. 35 soul ) ok. 40 souli tylko albo nawet i mniej jak miałem xd. Mogliby zrobić jeszcze, że sp się odnawiają przy każdym dednięciu xd
|
Według mnie soul pointsy są spoko. Przecież jak expicie na czymś co daje więcej expa niż wasz lvl, to raczej macie soul pointy na runki -,- 2 soulpointy na 4 minuty, a aby zrobić sd trzeba poczekać 22 minuty, trzeba poczekać, hmmm... 10 minut na soul pointsy, i 22 minuty na runkę. Więc, nie wiem jak można mieć problemy z sp chyba że się expi na czymś kiepskim (ale wtedy nie trzeba raczej runek :P)
|
Gruuuaarr.... Soule to jest porażka i co tu wiecej gadać... Nie można najlegalniej w śwoecie pomanasować bo souli zabraknie --.--
|
Cytuj:
------------------------------------------------ A tak na serio to mi soul'e nie przeszkadzają bo nie używam makro do robienia runek, a jak robie UH lub HMM'y to zawsze expie na rotwormach :D więc soul'i mam zawsze full :D |
tylko narzekać umiecie, ja jako druid sam po upie narzekałem na SP ale nauczyłem sięz nimi żyć i teraz myśle że są świetne. ceny poszły w góre bo nie ma już farm i wreszie ludzie zaczynają grac uczciwie. nie ma sensu narzekać na cipów bo i tak nic nie wskuracie, nabijecie sobie tylko posty których licznik jest wyłączony jak mi wiadomo. Więc skończycie z takimi głupimi topicami, przyzwyzajcie sie do SP i nauczcie się myślenia... najchętniej byście tylko właczyli bota żeby za was grał a potem się chwalili jacy wy jesteście dobrzy, a to nei na tym polega tibia... jak dla mnie SP są dobre bo skończą się wreszcie problemy z cheatowaniem a za 2~~ miesiące i tak ludzie już się przyzwyczają...a jak się nei podoba to nie musisz grać... kto ci każe?? Możesz skończyć w kazdej chwili....
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Spox
Spoko są soul pointy -.- przynajmniej ceny bp runek poszly troche w góre :p
|
Cytuj:
co do soul-point to ja dalej jestem zdania, że są dobre, nie przeszkadzają nawet w używaniu mana-fluidów bo co to za problem jeśli zabraknie sp, pójść poexpić, zdobyć ich trochę i dopiero potem wypić kolejne mf ? Co do 1 wypowiedzi kolegi jak to on nie padł prawie na soldkach to troche za mocno przesadzona ta twoja bajka...biorąc pod uwagę to że jeden run gfb zajmuje dokładnie 3 sp a ty lejąc guardy robiłeś inne runki, to, niemozliwością jest aby ci tych sp zabrakło tymbardziej że odnawiają ci się one przez 4 minuty.... anyway...na PaCC jest dużo, dużo korzystniej z sp :] |
Dotej pory nie spadlem z ilością SOUL POINTÓW poniżej 50. :mag: A używam dość dużo runów.....
|
Cytuj:
|
gdzie jest nemo ?
Cytuj:
fajnie sie z hmm strzela do bearow ? Dragu pora zrobic sobie uhmakera :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:58. |