![]() |
jeszcze o lagach i tp sa
Wiem ze temat byl juz poruszany ale admin go zamknal a ja chce cos powiedziec (za co mam nadzieje nie zostane zablokowany).
Mianowicie... Nie wiem kto i jak zarzadza serwisem tibia.pl ale zielonego pojecia nie ma o routingu ip. Modl sie dobry czlowiecze zeby ktos nadgorliwy sie nie znalazl w tp i zeby nie pozwal serwisu do sadu za tekst "Lagi na niemieckich serwerach" ze strony tytulowej. TP ma zapewne armie prawnikow i jak ktoremus bedzie sie nudzic to moga byc klopoty. Oczywiscie nikomu tego nie zycze a temat jest pewnie za "cichy" zeby ktoremus znudzonemu prawniczynie chcialo sie zaprzatac tym glowe. Na pytanie "co ten temat ma wniesc?" odpowiadam - troche zdrowego rozsadku. Bo narazie to mi to wyglada jak polowanie na czarownice. Pozdrowionka dla wszystkich tibijczykow :) Da_MaSta |
Oni maja wplyw na to co sie dzieje.
My jako klienci mamy prawo domagac sie swiadczenia uslug na odpowiednim poziomie, a jako serwis informacyjny mamy prawo informowac naszych gosci o tym, ze tp sa nie swiadczy im uslug na odpowiednim poziomie. Sami sa sobie winni. Powiedzieli, ze jak bedzie wiecej zgloszen to cos z tym zrobia to teraz maja ;) Co do routingu nie jestem specjalista, ale to nie jest normalne zeby sygnal biegl droga "awaryjna" przez USA, a nie odrazu do niemiec. Wsrod modkow mamy ludzi dobrze sie na takich sprawach znajacych i nie wspominali, ze cos jest zle w newsie. Watpie zeby ktos z tp sa sie do nas przyczepil. Mowimy prawde, wiec nie wiem o co mieliby nas sadzic. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:08. |