![]() |
Mam duży problem!!
W dniu 21.04.2004r dostałem bana na nieprawidlowy nik "Fallenangell".
W dniu 25.04.2004r zmienilem nazwe Banishment Information Type: Name Lock - A character with a name lock isn't allowed to log into the game until the character gets renamed. Character: Fallenangell Reason: badly formatted name Old name: Fallenangell New name: Krisof Date: April 21, 2004, 1:02 pm Status: The new character name will be verified by a member of our staff as soon as possible. Czas trwania bana jest nieokreslony! Date |Character |Type |Reason| Duration Apr 21 2004, 1:02 pm| Fallenangell |NameLock| badly formatted name |pending Czy ktoś moze mi pomoc i powiedziec kiedy skonczy mi sie ten ban? ?( W takim razie czy do piątku się wyrobią z tym??? ?( ?( |
"The new character name will be verified by a member of our staff as soon as possible."
Napisali Ci przeciez ze zweryfikuja nowa nazwe postaci tak szybko jak to mozliwe. Pozostaje tylko czekac |
Jeden z moich kumpli czekal chyba 4 dni a inny dlugo dluzej... Raczej nikt nie powie ci dokladniej niz "najszybciej jak sie da" ;)
|
Możesz spróbowa pogadać z jakim Gm-em
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Otóż czekać nie trzeba długo.. ot 2-4 dni tak było w około ~dziesięciu znanych mi przypadkach namelocka ale teraz mam wrażenie, że to może się o dodatkowy dzień przedłóżyć ponieważ jak wszyscy wiemy Tibia nie działą tak jak powinna ( chodzi mi tu o niedawne długie save serwerów i o Tibia Home) Napewno nie masz się co przejmować bo grać będziesz jeszcze napewno a jeśli po pięciu dniach nie będziesz miał nowego nicka to zastanów się czy poprzedni mógłby się nie spodobać "górze" |
ja dostałem namelocka za Madafakę Przeokrutnego ;] [bo im 'Madafaka' brzmiało zbyt zbieżnie z mother...ker :D - geniusze :D] i i od razu jak go dostałem wbiłem się na tibia.com, zmieniłem imię - zdjęcie namelocka trwało w moim przypadku niecałe 30 minut od chwili zmiany nicka :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ile razy trzeba powtarzac, zeby dotarlo?
GMowie juz nie daja/zatwierdzaja namelockow. Tak ciezko to pojac i zrozumiec? |
Dobrze że wkońcu zajęli się na poważnie problemami nicków i banują za takie coś.Ludzie opamiętajcie się!!!Tak trudno wymyślić jakieś imię w klimacie fantasy?!A jak ci się nie chce ruszyć głową(rozumiem że dla laika może takie imie stanowić nadwyraz ogromny wysiłek umysłowy),to po to właśnie CIPy stworzyły generator imion....A nie tworzyć kolejnego "madafakę","pogromcę" czy Bóg wie co!!!!
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:59. |