![]() |
Nastepny Grus Pk
Czesc
Nastepna czest pkowania grusa wizzarda tymrazem bylo nas 3 :P ja zrobilem reda filmik nawet nawet :P Link:http://rapidshare.de/files/5025097/Pk_team.rec.html |
ale zlagowany filmik :o właściwie nic specjalnego, oby następnym razem wam się lepiej poszczęściło. :]
|
Gratz szymon ;-) fajny film , i tak mam blokade ;p
|
ty ;P
:p ttytytytytyt
|
No pekowaliście nawet nawet ale za małe lvl-e a nawet jak małe to powinien być jakiś loot dobry żeby warto to było oglądać :p
|
gruz wiesz ze ten desert mnie też zabil jak pekowałem titus of titania mialem white scoola i mnie zarombal ham jeden ;/ chyba ze to inny gosciu ale byl tak samo ubrany ale jak to jest titania to napewno ten ;/
|
Omg
Po pierwsze to nie jest Titania tylko Thoria. :) Następnie jedyne co mi się podobało w tym filmiku to jak cie Desert pkuje 8o . Film zlagowany do tego macie kłopoty teraz:D
|
heh umoczyliście
2 sprawy poziomek(ja napisał ze macie prze***ane) desert przyszedł bo go poprosiłem. 2 ale z was ****e nawet na filmiku widac jak wywalam plecak z runkami i calym moim eq :D:D:D:D:D:D zarobilibyscie z 20k a wy woleliście studded legi:D:D:D jeszcze sie spotkamy ale wtedy będe miał mane i sd przynajmniej mam nadzieje:P obejrzyjcie filmik dokładnie
niebieski bp. |
Filmik w prawdzie mowiac zrypany:P ale pociesze Was, lubie kazde pk:D nawet to najgorsze B)
@Ziomek co szuka poziomek Hyh, najlepsze to bylo to jak zes lal amazonke a oni cie zaczeli napitalac:D Prawie spadlem z krzesla, czy na serio chciales az 60 expa wiecej zaliczyc niz wczesniej nim uciec:P?? |
lol
wiecie co mi zwisaja wasze komenty ale ten 23 ms jest jakis idiota zamiast uciekac do depo (pewnie mial uhy) to wyzucil bp LOL LOL LOL !!! a pk wiem ze z***ane bo pkowalem tak sobie zeby se reda zrobic na byle kim wiec mi tam zwisa :P mowcie se co chcecie nara
|
;]
graz !
fajny film ;] powodzenia tak dalej ;] |
Cytuj:
|
Erik Kazdoom ty jestes idiota po pierwsze nie mialem ani jednego UHa po drugie po co mialem uciekac do dp po trzecie ja nie wyrzucalem rzadnego bp omg !
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:03. |