![]() |
"Klawiaturowe obrazki"
Założyłem ten w±tek, bo chciałem nauczyć się paru wi±zanek znaków z klawiatury, zwanych... hmm... zapomniałem XD... powiedzmy obrazków z klawiatury. I zapisujcie obok nich, co zostanie wy¶wietlone obok osób które przy was stoj±. Na pocz±tek moje:
||¦¦¦¦¦ |||¦¦¦¦||| |||¦¦¦¦||| |||,,, - napis COOL ---------- ~°\ .~°°~. .~° \ \¸~°\/ /\ \ \¸~°\ \ \ \/ /\ \ ..\¸,.~°´¨`~ -.,¸¸,. ` \¸,.~°´¨ --- wielki napis "LOL" Czekam na Wasze propozycje. |
Fajny temat, nie daje obrazkow ale fajne napisy :)
߀§† ß|ŘŘĐ ˇ§ ŃŘOB ß|ŘŘĐ - Best blood is noob blood :) ÇşŃG®Ĺ†µLņκѧ, ßµ† µ §†ÎLL §µ˘K! - Congratulation but u still suck :) ~¤»©ŇŃG®Ŕ†ÚŁŔ†ĚÓѧ«¤~ Ě HŘPÉ ˙ŘŮ DĚÉ ŔŃD LŘ§É Ě† :P - congratulations i hopu u die and lose it :P |
założyłem już o tym temat..
znajdzisz go tu :) |
To jest najbardziej wkurzj±ce: Jaki¶ kole¶ Wypisuje wielki LOL przy depo i nic nie da ise sprzedac, kupić, pogadać.
|
Eee tam. Jak kto¶ pisze wielkie LOL pod depo to znaczy, że co¶ go zagieło na maxa. Ja sam mam kilka takich bajerów i używam ich tylko w ekstremalnych sytuacjach. Bez urazy ale do sprzedawania jest kanał Trade a pogadać można zawsze na privie, więc bez bulwersu, naprawde nie ma o co. :))
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:54. |