![]() |
Możecie z tym skączyć?
Mam prośbe można skączyć z tematami typo furora thread itd.
Jeśli chce ktoś pooglądać screeny z huntów, z advenców, z wojen, a musi wchodzić na temat gdzie jest 10 zdjęć na 15 stronahc bo każdy tam gada, to niewidze w tym sensu...mam przelecieć 30 storn zęby zobaczyć co mnie interesuje?? ...dla mnei ot bezsens |
Mi też się nie podoba, że zamiast tradycyjnych tematów tak jak kiedyś są "podziałki na servy" i tam jest po 20~ stron a w jakimś tam (chyba danubia) było nawet 100~ (kto to wymyślił?*) -.- więc jestem za żeby wrócić do zamieszczania screenów w osobych tematach.
A jeśli chodzi o ten temat to myślę, że jest troche niepotrzebny :P edit. "skĄczyć" ? --- *nie ja |
Całkowicie sie zgadzam.
|
Cytuj:
sam wklejam ssy do only celesta i mi to niczemu nie wadzi ^.^ |
tez tego zabardzo nie lubie =/ ale co mozna zrobic
|
popieram...chcialem o tym napisac ale sie balem ze zaraz bedzie "nie ma zdjecia nie ma tematu" i skasuja...tak jak to czesto robia...
takie tematy (danubia)itp sa bezsensowne zdjec jest malo a trzeba przegladac za duzo stron...rozumiem jakby nei bylo tam komentarzy to wtedy spoko... |
wydaje mi sie ze temty sa glownie dla tych ktorzy graja na tym swiecie a po za tym mozna caly czas byc na biezaco i nie trzeba przelatywac 30 stron. Ja uwazam ze takie tematy sa super poniewaz nie pokazuja jednego huntu na np dragach tylko lacza sie w fabule.
|
Cytuj:
PS.Naucz się pisać |
Muhahahaha , Jesli ktos zaklada temat:
- ktorego nie bylo - da sam zjecia To sobie moze zakladac ile wlezie;]] I to jest iwylacznie ich sprawa Gepoxo~ |
Cytuj:
|
Niestety nie mozemy z tym ''SKOUĄNDŻYĆ''
|
Mi tam takie tematy odpowiadają bo się nie czeka 5 dni żeby jedna osoba wrzuciła screeny ze swojej jednej postaci, tylko codziennie jest dostawa, bo wiele ludzi wkleja te ssy i na każdej stronie jest conajmniej 10 i to jest w tym fajne, że temat nie gaśnie po kilku dniach, albo cały czas widzi się screeny jednej osoby, tylko kilku i jest to pewne urozmaicenie. Raz 100 lvl, raz 50 itp.
Ps. Słownik ortograficzny nie gryzie ^^ |
Cytuj:
Osobiście wolałbym aby były zrobione 2 podfora (tak to sie nazywa? :baby: ) "Zdjęcia". Jeden z podziałką na hunty i na ssy od kilku osób (ewentualnie jednej B) ), a drugi w którym byłyby wszystkie tematy typu "Aldora thread", "Only Calmera" i zdjęcia różnych gildi... To by był dobry pomysł. Oraz np. udoskonalić tak forum aby rozpoznawało czy ktoś wkleił dobrze chociaż 1 link z fotką. Zakonczylo to by wreszcie tępe tematy które tylko zabierają czas ;] ===Właśnie straciłem 5 minut mojego cennego życia ponieważ temat i tak zostanie pewnie usunięty -.-'=== |
Moim zdaniem po to jest forum by wrzucac zdjecia od siebie a nie do tematu swojego swiata.
Ale my mamy na forum takich noobow ze zaczna komentowac "gsyyy nuuuda", "kup se lepszeeee eqqq", "buahaha masz 10lvl", "nie zasmiecaj forum". - Niech sami wrzuca ss. Sa tacy jak panowie powyzej ze zamiast wyrazic opinie komentuja ortografie. I po co to wam? Przez to napewno jemu do glowy sama nie wjedzie. |
I mi :/
Dzial zdjecia to zdjecia administrator powinien odrazu takie tematy usuwac albo przenosic do innych działów :/X( X( X( X( X( X( X(
|
:o To jest temat z dawna :o dopiero zauwazylem wiec PO CO GO ODSWIEZASZ :p
~~Moje zdanie~~ |
A moje zdanie toooo.... na ch.j odświeżasz temat sprzed roku????!?!!?Zobacz czasem na date napisania ostatniego posta....
|
Cytuj:
nie aktualne -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:13. |