![]() |
Nowy potwór.. bird boss?
Co to jest ?? !!
http://www.tibianews.net/picday/000517.jpg na penwo nie boss :P bo można się w niego zamienić :) ale co to jest?! btw, to nie fake, jest w spritach, i jak słyszałem, na jakim¶ filmiku jest kole¶ który się w to zamienił, niestety nazwę zna tylko kole¶, który to zrobił :( a wy, może znacie? :) chodzi o to co¶ co jest koło drabiny!!! |
LoL
To nie boss tylko zwykly potwor, biega po calelej tiquandzie. Pada na 2-3 hity z hmm ;]
|
TO jest terror bird, ktos uzyl czaru : utevo res ina terror bird 8o
|
Chodzi im o great milenko ! on nie zamienil sie w terror birda !
|
Cytuj:
Btw. tibianews.net -> tam to samo |
Basilisk
Basilisk, do tej pory wygladal jak zwykly waz teraz ma nowego outfita.
Pojdzcie sprawdzic. Ososbiscie nie sprawdzalem ale zrobili to juz moi kumple. PS. jesli mnie sciemnili kij im w oko, ale jednak im wierze. Aha Basilisk istnieje. Znajduje sie w jaskini kolo kazz. |
Hmmm bylo te stworzenie juz gdzes ;p ale nei wiem jak sie zwie :P jak sie dowiem dam edita
|
Cytuj:
|
To nie basylisk :Q
|
ja wiem
to jest ptak ktory ujezdza larve jakas 8o
|
:)
Cytuj:
Jesli NIE WIADOMO CO TO, TO NA 90% JAKIS BOOSIK PEWNIE. ale ja juz lepeij nic nie mowie:) |
nie wiem co to jest ale mam pytanie. jak moge zmienić tswój wygl±d w tibia.spr ??
|
Cytuj:
|
ja sam słyszałem o Medusa, Gorgon, Siren, Sirenis, Larva Rider (:D) etc... wiem juz , że najmniej dwóch kolesi wie jakie to imie jest, ale obaj nie chc± go zdradzić :(
|
Mi się zdaje, że to jednak jest Basilisk. :/
|
Oj Peter Peter :D
To Terror Bird (chyba) B) |
loool
eee jakies to takie.... dziwne ;d masakra !! :p
|
Na jakim¶ otsie widziałem tego potworka, nazywal się bodajże "Saneris" czy co¶ takiego, w każdym razie sam jestem bardzo ciekaw ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:31. |