![]() |
Moje potworki
oto robione przezemnie potwory :p
http://img224.imageshack.us/img224/170/potworki0oq.png od lewej: ork lucznik, wojak, muzyn, fire devil berseker, bandit lider, magic troll, elf leader, dwarf berseker, magic wasp :D :p :], stone golem warior, cyclops king, dwarf warlock, war bug, dwarf warlock rider, magic ghoul, dijin lider, i zrobiony w sekundke ork mutant :D ps. wiem, ze wojak, muzyn, i bandit lider sa lipne ale robilem je na potrzeby fake :baby: |
Szczerze mówiąc - okropne!
Idź mi z tym ! Nie dość, że wszystko robione w paincie, to na dodatek są to normalne potwory, ludzie, tylko, że troszeczke przerobieni. I te itemki, tak krzywo i nie chlujnie powycinane ... Fuj! |
...co?
Eh..........niektore sa fajne, np. wszystkie odmiany z ,,berserk`` w tytule. Szkoda ze ich nie ma w tibi......a ile expa dają?? :) Ile zycia, jaki loot??? B)
Cos wiecej :) |
Buahahah rozwalil mnie ten ostatni :D Heh Mutant.
A tak poza tym nie wysililes sie zbytnio, razi mnie ten sword u elfa leadera - on go nawet nie trzyma :p Najlepszy to chyba Cycus, Stone golem i Dijin reszta nie podchodzi pod 4/10 Oczywiscie to moja opinia ;) Orc Mutant Rulez :p @Edit Właśnie !!! Gdzie orc łucznik ma swój łuk ?? :p |
Cytuj:
popatrz się lepiej na grafiki Khana, Majina, albo Kuraja(nie wszystkie:P). One są świetne i z painta(większość). @top: straszne. może zrób coś ambitniejszego, a nie wklejaj przedmioty |
Cytuj:
Zajrzyj se tu i poczytaj. http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=13612 |
Cytuj:
@edit sory zeczywiście nie trzyma... zapomnialem o tym, ale reszta trzyma |
@up: Nie oszukuj:P Zrobiłem zbliżenie, i żadnej rękawicy nie było widać.
|
Cytuj:
|
:)
Super extra fajne tylko troche glupie ;/
|
:) Moim zdaniem sa.. bardzo, bardzo.... glupie ;/ postaraj sie zrobic lepsze ;)
|
Beznadziejne zaden mi sie nie podoba nawet nazwy kiczowate...
Tak a propo co tam ktos mial do painta??!! Nasi najlepszi graficy na forum tworza w paincie. |
ok, wiem ze to nie potwor ale zrobilem cos takiego:
http://img353.imageshack.us/img353/1701/machina8pa.png to jest woz transportowy umarlakw, w tromnach leza skeletony a na ziemi ghoule |
okropne... pfeee... brzydkie... ej, stary, ty masz coś do murzynów? zrobiłes tego ptworka jakos pod wpyłwem nie wiem czego, ale to poprostu jakby rasizm... wyobraź sobie ze w niektórych RPGach pojawiłoby się cos takiego:
You lose 436 hitpoint due to an attack by a Białas... czy jakos tak... X( |
ekhem... z moje go nick'u wyraznie wynika, ze robie fake, tak? TAK! Pisałem, ze potrzebowalem muzyna do fake, tak? TAK! WIEC CZEGO SIE DO C***** CZEPIASZ
|
Eeee... Co to ma być?!?!?! Naucz sie robić grafiki najpierw a potem pokazuj.
P.S. Te prace nadają się do dzialu "Nasze pierwsze grafiki" albo jakoś tam :P |
omg co to jest ?-.-
wez z tym idz... mzoe nastepnym razem będzie lepiej |
Parę fajnych, ale tek to jakieś nijakie:/
|
mi sie podoba djin lider :D
|
Eee, no troszkę za słabe te sklejki. Mogłeś się bardziej postarać bo np. dorobienie orkowi brzydkiego kołczanu, zmiana koloru jego koszulki i nazwanie go "ork archerem", podczas gdy nie ma on łuku to trochę głupia sprawa...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:25. |