![]() |
Światlo dla Sorca
Gram sorcem i jak każdy się domyśla moja udręką jest cap. Mam dopiero 11lvl wiec expuje na trollach itp. Niestety wiąże się to z wyprawami pod ziemie i noszeniem wielkiej ilości (jak dla mnie :D ) pochodni które nie dość ze dużo warzą to jeszcze na krotko starczają. Mam pytanie czy są jakies alternatywne źródła światła. Jak tak to jakie i jak to się ma do wagi i czasu ich dziania, bo naprawdę nie uśmiecha mi się non stop latać do miasta po pochodnie. Z góry dziękuję za pomoc.
|
Zainwestuj w magick light wandy albo w czary (świetlne)
Obrazu mówię, że czary są bardziej opłacalne bo wraz z nimi mlvl ci rośnie ;) Powodzenia! |
Polecam Ci takie przedmioty jak: lampy. ważą tylko 30 uncji, a starczająna baaardzo długo.
Można je zregenerować używając na nich oleju. Bardzo ekonomiczne. Howgh! |
Jestes sorcem wiec kup sobie czar light on da co swiatlo chyba ze nie chcesz marnowac many na to tylko runki robic :) w takim wypadku rob tak jak mowili przedmowcy.
|
1. Swieczki - starczaja na dluzej, waza mniej, daja mniej swiatla.
2. Kilka Mana Fluidow/life ring i uzywasz Utevo Gran Lux (bardziej wydajne niz standartowe swiatlo) 3. Lampy, starczaja na dosyc dlugo, niestety oliwe po dolaniu starcza na znacznie krocej niz nowa lampa. |
Gdzie w Carlin można kupić lampę? Bo w sklepie z ekwipunkiem jest chyba tylko olej. Czy świeczki można nosić na czymś innym niż te ważących 45cap świecznikach. Co to jest magick light wandy? Bardzo mi zależy na tym świetle gdyż chciałbym jak najrzadziej odwiedzać swoje miasto nie wiem jak na innych serwerach ale na Azurze poruszanie się po Carlin magiem na 11lvl nie należy do super przyjemności. Już kilka razy chciano mi siła odebrać moje runy X( .
Ps. Czar światło mam ale stosuje tylko w ekstremalnych sytuacjach, szkoda mi many bo cały czas robię runki. |
re: Up
Lamp wypada chyba tylko z potworow (wiem ze z berserka wypada), nie widzialem tego nigdy w sklepie. Magic Light Wand moze sie okazac troche kosztowna alternatywa jak dla ciebie, pozatym zwykle dosyc trudno je zdobyc w wystarczajacych ilosciach zeby ciagle z tym chodzic. |
magick light wand to taka rozdzka sprawdz na www.tibia.pl daje swiatlo przez 52 minuty a swieczki mozna nosic tez w takich pojedynczych ( zapomnialem jak to sie nazywa ) LOL ze mnie lichtiarze czy cus takiego
|
Wez se zakos swiecznik z jakiegos sklepiku i ciagnij go po ziemi (bo wazy 50 o.z.) starcza na baaaardzo dlugo... Ja podobnie robie z torchami bo jestem pallem.
|
Załatw sobie lampe albo czary na swiatło. Dla ciebie bardziej przydały by sie czary bo jestes sorcem.BIJ M-LEVEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :]
|
tak jak przedmowcy kup se lampe
albo czar utevo lux lub utevo gran lux(swiatlo) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:50. |