Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Zwariowana Selena:) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50256)

KozakxD 15-09-2005 13:10

Zwariowana Selena:)

http://img301.imageshack.us/img301/9200/212hq.png
^^
Swiat selena ja jestem ten Nakel Knight

Altir 15-09-2005 13:18

hehehe :p macie pomysly 8o

Mac'Aron 15-09-2005 13:42

hiho fajny scren ale puzniej <newbie> przyszly i zepsuly

...... :o

Mastersasek 15-09-2005 13:43

Fajny ss!! :)

Altir 15-09-2005 13:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mac'Aron

zawsze tak jest :p

KozakxD 15-09-2005 13:49

Cytuj:

hiho...:)
K***a bandyci zepsuli:(
Zapraszam wszystkich na MOja historyjke:P
http://forum.tibia.pl/showthread.php...402#post531402

Szmatex 15-09-2005 13:57

Coraz czesciej siedzac i czytajac tematy i posty komentujace je stwierdzam, ze wiekszosc ludzi udzielajacych sie na tym forum cierpi na zaniki mozgu. Wasze poczucie humoru jest poprostu zalosne... ok teraz czekam, az posypia sie noobowskie teksty na temat mojej wypowiedzi.

KozakxD 15-09-2005 14:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szmatex
Coraz czesciej siedzac i czytajac tematy i posty komentujace je stwierdzam, ze wiekszosc ludzi udzielajacych sie na tym forum cierpi na zaniki mozgu. Wasze poczucie humoru jest poprostu zalosne... ok teraz czekam, az posypia sie noobowskie teksty na temat mojej wypowiedzi.

wlasnie ze nie poleca noobowsie teksty na twoj temat...
Ja uwazam ze szczere wypowiedzi są najlepsze i rozumiem cie ale tez mi jest przykro ze taka osoba jak ty(doswiadczona) dała taka smutną dla mnie wypowiedz:(

Altir 15-09-2005 14:03

a mi sie wydaje ze nie masz wogole poczucia humoru ;/ kazdy ma inne poczucie humoru a ze ciebie to nie smieszy to sie nie udzielaj i nie psuj zabawe innym...

Lady Vanity 15-09-2005 14:05

Ciekawe dlaczego odrazu krytyka? Ty masz prawo wyrażać swoje zdanie na temat ich screenów a oni na Twoją krytykę. Każdy ma równe prawa! ;)

Szmatex 15-09-2005 14:08

@up: Nie, bo ja jestem Bubble i mnie trzeba szanowac.

@up2: ju ar no0p...

Mac'Aron 15-09-2005 14:09

Cytuj:

Zanik muzgu to ty masz i jak ci sie nie podoba nie udzielaj sie Szmatexie :D

KozakxD 15-09-2005 14:12

Cytuj:

:O tą wypowiedz jeszcze bardziej popieram brawo kozaku:):P

Altir 15-09-2005 14:12

Cytuj:

@up: Nie, bo ja jestem Bubble i mnie trzeba szanowac.

@up2: ju ar no0p...

po twoich tekstach widac ze masz okolo 10lat i sie wyzywasz na forum bo na rl nie mozesz... zalosne poprostu :/a twoj char to zapewne 9lvl na antice...

Szmatex 15-09-2005 14:13

Cytuj:

No widac komu zanika, a komu juz dawno wyparowal. Mozg ciolku pisze sie przez "ó", a nie "u". Aaaa... dla ciebie Pan.

KozakxD 15-09-2005 14:16

Cytuj:

No widac komu zanika, a komu juz dawno wyparowal. Mozg ciolku pisze sie przez "ó", a nie "u". Aaaa... dla ciebie Pan.

,
,,I,,(O.o),,I,,
Pies ci porde lizał a potem lizał gówno i :Mówi jezeli nie widac róznicy to po co przepłacac:P

Szmatex 15-09-2005 14:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Altir
po twoich tekstach widac ze masz okolo 10lat i sie wyzywasz na forum bo na rl nie mozesz... zalosne poprostu :/a twoj char to zapewne 9lvl na antice...

Alez oczywiscie, jesli twoim zdaniem 10-latki wypowiadaja sie na forum na takim poziomie to masz fajnie. Z tym mnie rozgryzles, wlasnie jestem tu po to by sie wyzyc, ale to nie dlatego, ze w rl nie moge, poprostu chce sie troche z was (noobkow) powysmiewac. Apropo moj char: Hythelitzh.
Czekam na dalsze "wjazdy" na moja osobe :) z checia odpowiem.

@kozak:
HAHA, te to rzeczywiscie blysnal inteligencja, podziwiam cie czlowieku, ze miales odwage puscic tego posta i w ten sposob pokazac jakim to jestes debilem...

Altir 15-09-2005 14:22

"poziomie"

Cytuj:

Alez oczywiscie, jesli twoim zdaniem 10-latki wypowiadaja sie na forum na takim poziomie to masz fajnie. Z tym mnie rozgryzles, wlasnie jestem tu po to by sie wyzyc, ale to nie dlatego, ze w rl nie moge, poprostu chce sie troche z was (noobkow) powysmiewac. Apropo moj char: Hythelitzh.
Czekam na dalsze "wjazdy" na moja osobe :) z checia odpowiem.

@kozak:
HAHA, te to rzeczywiscie blysnal inteligencja, podziwiam cie czlowieku, ze miales odwage puscic tego posta i w ten sposob pokazac jakim to jestes debilem...

omg..."poziomie" ? :D tym mnie rozbawiles na maxa ! poprosze wiecej takich komentow przynajmniej mam sie z czego smiac :p polepszyles mi humor :] thx

KozakxD 15-09-2005 14:23

ciąg sie ****u po burdelu ^^
Widze jaka masz za***ista postac(noobku)57 lvl a skille mniej niz zero ja na tym lvl mialem 81/80 i co lolu??

a to do zionków:ide do szkoły cYa

Mac'Aron 15-09-2005 14:23

wypier..... z tad szmatexie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:07.