![]() |
Zwariowana Selena:)
|
hehehe :p macie pomysly 8o
|
hiho fajny scren ale puzniej <newbie> przyszly i zepsuly
...... :o |
Fajny ss!! :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
K***a bandyci zepsuli:( Zapraszam wszystkich na MOja historyjke:P http://forum.tibia.pl/showthread.php...402#post531402 |
Coraz czesciej siedzac i czytajac tematy i posty komentujace je stwierdzam, ze wiekszosc ludzi udzielajacych sie na tym forum cierpi na zaniki mozgu. Wasze poczucie humoru jest poprostu zalosne... ok teraz czekam, az posypia sie noobowskie teksty na temat mojej wypowiedzi.
|
Cytuj:
Ja uwazam ze szczere wypowiedzi są najlepsze i rozumiem cie ale tez mi jest przykro ze taka osoba jak ty(doswiadczona) dała taka smutną dla mnie wypowiedz:( |
a mi sie wydaje ze nie masz wogole poczucia humoru ;/ kazdy ma inne poczucie humoru a ze ciebie to nie smieszy to sie nie udzielaj i nie psuj zabawe innym...
|
Ciekawe dlaczego odrazu krytyka? Ty masz prawo wyrażać swoje zdanie na temat ich screenów a oni na Twoją krytykę. Każdy ma równe prawa! ;)
|
@up: Nie, bo ja jestem Bubble i mnie trzeba szanowac.
@up2: ju ar no0p... |
Cytuj:
Zanik muzgu to ty masz i jak ci sie nie podoba nie udzielaj sie Szmatexie :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
,,I,,(O.o),,I,, Pies ci porde lizał a potem lizał gówno i :Mówi jezeli nie widac róznicy to po co przepłacac:P |
Cytuj:
Czekam na dalsze "wjazdy" na moja osobe :) z checia odpowiem. @kozak: HAHA, te to rzeczywiscie blysnal inteligencja, podziwiam cie czlowieku, ze miales odwage puscic tego posta i w ten sposob pokazac jakim to jestes debilem... |
"poziomie"
Cytuj:
|
ciąg sie ****u po burdelu ^^
Widze jaka masz za***ista postac(noobku)57 lvl a skille mniej niz zero ja na tym lvl mialem 81/80 i co lolu?? a to do zionków:ide do szkoły cYa |
wypier..... z tad szmatexie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:07. |