![]() |
Film dla milosnikow WMV (moim zdaniem fajny ;]
Zlozony calkiem fajnie filmik w formacie wmv zajmuje 12 mb nie jest to duzo jak na filmik 7 min. Jest to film o paru moich wybrykach na Of, banshiee solo, dl solo i blokowaniu warlocka, Oplaca sie obejzec !
Coment Plx. http://rapidshare.de/files/5130758/najlepszy*****.html |
Niezły
Całkiem fajny filmik i klimatyczna muzyka. Cóż moge wiecej powiedziec, oby tak dalej :)
|
Według mnie niezbyt ciekawy troche nudny muzyka taka sobie. Lepsze sie widziało ;)
|
tez mi sie nie podoba
po 1 tragiczna jakosc po 2 NUUUDaa na drugi raz nie wrzucaj np calego solo z banshe cczy cos tam tylko najwarzniejsze momenty np 10sek przed koncem walki itd po 3 pracuj dalej :P |
@Up Chyba nie dokońca zrozumiałeś o co chodziło w tym solowaniu banshe ;) chyba 4 razy banshe miała reda i sie uleczyła z powrotem do zielonego hp. Ale fakt, ciekawe to nie jest jak już mówiłem i filmik niezabardzo mi sie podoba.
|
Jestescie zbyt surowi, nie bylo tak zle, chlopak sie napracowal docenmy to :). Jeszcze kilka rzeczy poprawi i nastepne filmiki beda wymiatac :P.
|
Cytuj:
|
film jest wprost zenujący ...
|
:(
****a co sie og tak czepiacie za***isty LvL a ty ****a nawet pewnie niemasz 40 lvl ;/ wienc sie go ****a nie czepiaj i nie krytykuj ..... :evul: X(
|
chiki ty jestes zenujacy zrob cos lepszego jak jestes taki madry
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:49. |