![]() |
Film wmV anihilator
nudzilo mi sie wiec postanowilem nagrac na wmv film z anihilatora Lord Maslo
niewiem czy mi wyslo sprawdzcie LINK: http://rapidshare.de/files/5131276/anni_maslo*****.html |
Ee to chyba żart ? Filmik nakręcony kamerką w dodatku nie umiesz sie posługiwac programem, nie umiesz ustawic kamerki i nie ma dźwieku
ocena poniżej 0/10 Aż szkoda mi pisac zeby oceniać ten badziew ~_~ Nie warto nawet tego sciagać no chyba, że chcecie się pośmiać jaką niektórzy mają "wspaniałą" inwecje twórczą :D |
Cytuj:
|
Chłopcze zacznij na Polskim uważać bo twoja ortografia jest tragiczna. Co do pytania to aż mi słów brak -_- Ostatnio zrobiła się moda na filmiki wmv i jest duużo tematów o tym jak sie robi filmiki + poradnik więc szukaj, bye.
|
eee? kamerka to znaczy taka prawdziwa ?:) no nie mow mi ze monitor kamerowal :D
|
@Up ... Zgadłeś i to jeszcze bardzo nieudolnie kamerował :P ;)
Sam przyznam że kiedyś, jak nópkiem byłem kamerowałem monitor żeby zrobić filmik ale skutek był 20 x lepszy (filmik z DB był :-P> |
hehe dobre wiec musze sciagnac i zobaczyc co on powyprawial :D
|
Omg niezle... kamerowal monitor kamerą :D w zyciu nie widzialem rzeczy bardziej smiesznej...
Btw musisz mniec program, ktory wstawi na Movie Makera itp. filmik .rec, gdzies byl taki temat, szukanie nie boli :P |
Muahahahahhaa ale ziomek kamerka nakrecac ahahahahahaha tego jeszcze nie bylo -.-
|
Każdy może miec na bani :confused: ...ekhm
|
[o]
kamera buhaha
|
MAsz fajn monitor B)
|
więc najpierw krytyka: otóż dowiedziałem się właśnie, że nie mam choroby morskiej, choć rzucało na tym statku, że aż mi się w głowię kręci xD
pomysł z kamerą...hmm...niby nie jest taki zły, ale wykonanie jest beznadziejne, bo nic nie ustawiłeś ani ostrości, ani pola widzenia....może to poprostu kac...nie wnikam co się działo przy kręceniu filmu :) teraz trochę otuchy: otóż najpierw mogłeś zobaczyć sam czy dobrze wyszło, jeżeli nie to mogłes poprawić, a zaskoczył byś wszystkich :) film to nie taka prosta rzecz; jak chcesz dostać oskara to musisz trochę popracować, obróbka, muzyka, dużo pracy i efekty będą o wieleee lepsze xD |
Procz tego co napisał Zimne_piwo dodam, ze procz kamery mozesz uzyc programu - wystarczy poszukac :)
|
Huahuahuauhauhua Co To Ma Byc Omg Koleś Weż Się Schow... Kompletna Tandeta. :D :D :D :D :D :D
|
dzieks zimne piwo a gdzie moge znalesc taki prog.?
|
What a waster.
|
Omg! Co to miało byc ? typ dostał kamere i szpanuje !
|
jakby ktos chcial moglbym wrzucic moj film wmv na ten sam temat (anni masla) ale moj nie jest krecony kamera ;p tylko w tym sek ze bez muzy (opisywalem w innym temacie) ;/ wiec bez muzy sie nie oplaca
|
heh...jestem ciekaw jak można tak konkretnie s*******ić akcje.Największa kompromitacja na tym forum OMFM OMFG.
Ale daje ci 5/10 bo po 1.Zdrowo sie uśmiałem a po 2.Odważyłeś się masakrycznie skompromitować na oczach ludzi.Wydaje mi sie że zrobiłeś to specjalnie bo nie wiem jak można tak s*******ić sytuacje będać trzeźwym. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:10. |