![]() |
Ghostland na Daramie
Zrobiłem sobie moim knightem skille 36/35 i popłynąłem sobie na Daramę żeby poexpić na ghoulach i szkieletach.Jeszcze nigdy tam nie byłem ale idę na przejście przez góry (chodzi mi o ten ghostland gdzie są ci słabsi nieumarli). OMG!Wchodzę na górę i mnie atakuje 10 skorpionów jeszcze nie przeszedłem przez góry a już byłem zjechany do czerwonego!Nie wiem czy nie tą drogą poszedłem czy istnieje jakaś bezpieczniejsza droga do ghostlandu?Plz help me.
|
Lol:] jak ty nie mozesz minąc scorpów to na ten "ghostland" tym bardziej nie idz :P Tam owszem sa ghoule i szkielety ale takze stalkery oraz dsy xxDDD. I to w ilosciach masowych...
EDIT: Sa jakies miejsca ze slabszymi potworami?? W kazdym razie dla Ciebie nawet ghoul stanowi powazne zagrozenie :P |
Cytuj:
|
Silver amulet jedynei zmniejszy obrazenia (o 10 % bodajże). Ale nadal radze pójsc expic na rotwormy na Darashi. Zrobilbys skille do 60 i 4mlvl i wtedy na ghoule. (polecam krypty)
|
Cytuj:
|
Tak chodzi o tomby, tyle ze faraony sa dopiero za teleportami. Ja mówie o 1st pietrze. Tam znajdziesz skelety, ghoule, poison spidery i pelno takich slabszych monstrów (nie jestem pewny ale chyba w niektorych sa tez stalkery;/ wiec uwazaj gdzie wchodzisz;p) Najlepiej wczesniej obejrzyj jakis film.
|
Dzięki za porady.Ściągne sobie filmik z serii zwiedzaj z cichym on tam chodzi właśnie po tombach.
Offtopic: Też jestem z Bydgoszczy :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:19. |