![]() |
Swiety mikołaj
Własnie....Jak to jest, kiedy sie pojawia, jak czy dostaje sie parcela czy normalnie staje przede mna jak gm ^^ , co sie dostaje ,czy dostaliscie juz cos keidys ,czy to sie pojwia co rok czy moze raz w calym graniu w tibie, czy an roku tesh sie dostaje prezenty?
|
Mój kuzyn dostał laseczki cukrowe
|
Spotykasz mikołaja i mówisz mu
-Hi -Present Ja dostałem 5 snowballi :] Cytuj:
Carlin - Tam gdzie sprzedają mleko za 5gp Thais - Sklep Sama Ab'Dendriel - Przy sklepie z broniami, podziemie dp Venore - W podziemiach dp, tam gdzie kupuje się czary dla knighta u minosa. |
bedzie wkazdym miescie kolo dp (przynajmniej tak bylo) mowisz do niego Hi present i dostajesz drobny prezencik (dla dobrych dzieci jakis fajny eqp dla tych co wkurzali modow na tibia.pl pomarancze albo sniezki :P)
|
A gdzie najczesciej sie pojawia ???
@edit Ktos mnie uprzedził przedchwilą |
Slyszlaem ze 2 lata temu mikolaj rozdawal BS ...to prawda? I czy lvl wskazuje na to jaki sie diostaje przent czy ejst to losowo....i czy kazdy go znajdzie...No aha i czy mzona dostac cos wartosciowego ;] MPA XD...
no ale dobra mowcie co i jak |
Cytuj:
Eee znajomy dostal jakis eqp ale to b. zadko najczesciej slodycze :P |
Mikołaj jest w każdym mieście, zrobili tak po grudniowym update'cie.
Wcześniej było żadkością go spotkać. |
Ale czy ktoś wie kiedy on się pojawia?? Może 6 grudnia ?? :balwanek: :p
Z góry thx !!! |
@up
Zmień avatar. $corcerer miał go pierwszy ¬¬ Sorry za offtopic! |
ja jedynie nie wiem ktorego grudnia on sie pojawia :/
|
pojawia się tydzień~ przed świętami i jest on jakoś do końca ferii zimowych , coś takiego, ale napewno nie jest tylko jeden dzień :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ludziki w miastach to pomocnicy mikolaja. Wygladaja jak krasnoludzi. Po przywitaniu sie, i poproszeniu o podarunek, otrzymujemy jakis drobiazg. Ja raz dostałem pomarańcze.. (jee.. pomarańcze na święta! jak za gierka!) Sam mikolaj mieszka na Vedze, i kraza plotki ze w swieta, wlasnie TAM mozna go spotkac. Dzialanie jednak jest takie same jak w przypadku pomocnikow. |
hihih
Podobno jest i daje prezenty ale jeszcze niewidzialem go..... heh czekam na nigo licze na hojny prezent ;p
|
@up na rooku nie mozna go spotkac...
|
Cytuj:
@edit Przynajmniej w Carlin tak wyglądał. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Santas Little Helper byl 2 lata temu. na poprzednich swietach byl juz swiety mikolaj we wlasnej osobie :) teady beara ktos w tym roku na securze dostal. |
Cytuj:
Aha, Mikołaj nie rozdaje ani broni, ani tarcz ani pancerzy :P To pokojowe stworzenie :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:21. |